Nedostal som e-mail s bonusom?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Archa, 2/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spartakus

Spartakus User

Njn. Mě taky nic nechodí. Na starý, ani staronový účet. Každý na jiném e-mailu a prostě nic.

2. Korben

Korben User

Nepravdivá informácia a tak post mažem.
    GA sa už na to informoval a to niekoľko krát a odpoveď tu už odznela, tak že svoje rýpanie si odpusti.

3. prepáč korben ale z tohoto textu:
    Zasílání informačních emailu
    na mně úplně působí jak ho to nezajímá... nemáme právo si nárokovat to co dostávají druzí to je opravdu pěkné, ještě prosim tě mi řekni, jak mám kontaktovat BP jak napsal Kubino, určitě bych to radši slyšel od nich nebo od zástupce CZ komunity v BP.

4. -kosicek-

-kosicek- User

A nebo by to mohlo být tím že máš email a na něm dva účty , ten první to je ten kde odebíráš a hraješ a všechno a ten druhý kde třeba neodebíráš a nehraješ tam ..tak ti ten druhý předžene ten první a tím pádem ti "chodí" maily od toho druhého co nehraješ a né naopak jak by sis asi přál :)
    :DJinak si mě nevšímejte já si tu jenom něco plácám:D

5. nemám na emailu dva učty, mám tam pouze jeden ;-) ale díky za snahu :-D

6. Korben

Korben User

Zástupca je aj GA a ten to už napísal a napísal odpoveď , ktorú dostal priamo od zamestnanca BP, Tak že inú odpoveď nečakaj. Alebo chceš aby sme tu začali hráčom "ťahať medové motúzy po pod nos ? " , alebo je lepšie čítať pravdu ? My sme za to , písať veci tak ako sa majú. Ak hráčom poskytneme informáciu, tak takú akú aktuálne máme.

7. "Alebo chceš aby sme tu začali hráčom "ťahať medové motúzy po pod nos ? " , alebo je lepšie čítať pravdu ?" - tuhle větu nechápu :(
    GA je Game Admin a nikoliv náš zástupce, náš zástupce byl Cluber (ted už je někdo jiný), docela by mně zajímalo, proč jsem nového zástupce ještě neviděl :-D

Poskytnete informaci kterou aktuálně máte? Tak to je zajímavé :-D začíná to vypadat, že všem podporám informace jdou jen k CZ teamu se info nedostane :-D viz předešlá akce dominance :-D

8. Korben

Korben User

»●TITΛИUS™●« Ak niečomu nerozumieš, tak použi Google a ty sa často miešaš do toho čomu sa nerozumieš a tvoje výroky sú zavádzajúce.
    Inak čo sem miešaš dominanciu ? Ty vieš všetko najlepšie a si dokonalý ? Tak prečo si nepodáš žiadosť na moderátora ?

OT post zmazaný, udelené body. Nemienim tu komentovať tvoje nezmysli a zbytočne túto tému zapratávať ďalším OT.

Naposledy upraveno: 6/4/15
    Spartakus tohle ocenil(a).
  9. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.