Nedostatek financí - Málo Munice

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 21/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Dobrý den,

jelikož jsem si poslední dobou díval na mojí munici a moje prostředky (finance) tak jsem na tom bídně.
    Potřeboval bych radu, nakupuji si Rakety do Hellstorm 2 a lasery x1, ale stále mi nevycházi munice, vždy mi zbyde 100k-500k, nevím jak vydělat kredity, protože když něco zabiju, tak mám munici pryč a musím koupit zase a potom jsem zase na 100k-500k.

Díky.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Gordon3k asi nejlepší cesta jak přijít ke kreditům je poslat si suroviny ze Skylabu a ty následně prodat. Případně chodit střílet NPC na nových mapách, jako Cubikoni, Kristaloni, Lordakium. Z nich brát cargoboxy a suroviny zase prodávat na základně.

3. Gordon3k

Gordon3k User

Skylab teď buduji, ale mám problém, nejde mi vytvořit Promerium, které se nejlépe prodavá, nevím jaký je důvod, pošlu vám screen.

4. Belgam

Belgam Guest

Protoze to delas spatne, nejdriv prvni kolektory a potom rafinerie. A ne obracene, to nebudes mit dostatek surovin na vyrobu.
    Kolektory dej o vetsi level nez mas rafinerie.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Budeš potřebovat vylepšit Rafinerie prometidu a durania, tak aby měly minimálně stejný level jako Rafinerie Promeria. Také vylepši Kolektory prometia, enduria a terbia, aby stíhaly dodávat dostatek surovin pro rafinaci prometidu a durania. Poté stačí jen znovu zapnout rafinerii Promeria. Btw. pro větší zisk můžeš nechat prozatím vypnutou rafinerii sepromu, která pro výrobu spotřebovává promerium.

6. Gordon3k

Gordon3k User

Dobře, z obrázku jde vidět že se kolektor zvyšuje, zítra to taky zvyším. Doufám že to pomůže.

7. |Oromë|

|Oromë| User

8. Kristo

Kristo User

Nepoužívej raketomet .... Sice Ti bude npc trvat o něco déle ale ušetříš, až budeš mít nějaký ten milión v kreditech tak si ho zapni

9. Foяmi

Foяmi User

Také je dobré sehnat lepší lasery. Protože např. LF1 ubírá 50 a LF2 ubírá 100, přičemž oba lasery spotřebovávají stejný počet munice.

10. jisap123

jisap123 User

Gordon3k: Dělej VK, nejlépe bez raketometu a taky (záleží podle tvé síly - jestli se ti to vyplatí) na ně chodit ve skupce, ale říkám, pokud dáš VK do nějaké rozumné doby, tak do skupky nechoď, ale pokud ti jedna VK bez raketometu zabere 5 minut, tak to na ně choď s někým :)

11. Sentiero

Sentiero User

Jinak pokud se střílí cubiky tak na ně taky choď, nemusíš je střílet pokud si toho moc nevyděláš,ale spousta hráčů tam nechává boxy po cubikách a po protegitech jich tam je tak plno. A určitě plň úkoly.

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ma autor jeste otazky k tematu?

13. Gordon3k

Gordon3k User

Mám, opět se to jedná skylabu. Chci si zapnout Prometid, ale pořád pracuje na 0%, nevíte proč ? (PS: Když jsem to zkoušel tak jsem ho měl zaplý.)

CaesaR_16 tohle ocenil(a).
  14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nejspis proto ze rafinerii prometidu mas na nizsim levelu nez rafinerii promeria, takze neprodukuje dostatek surovi na rafinaci. Vylepsi rafinerii prometidu na stejny level jako rafinerii promeria, a uz by ti mel skylab fungovat poradne.

15. Gordon3k

Gordon3k User

Vyzkouším, když tak napíši.

16. Taky by mne zajímalo co máš za výbavu. Jestli máš takovej deficit, musíš brát zatraceně málo.

17. CaesaR_16

CaesaR_16 User

Prometid a duranium si vylepšuj na rovnaky level ale o 1-2 levly viac ako promerium potom ti to nebude stihat vyrabat ja to tak mam a nestiha mi vyrabať promerium

18. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Aj ja som spravil tu chybu ze rafinerie som dal väcsi level ale uz som to opravil ;) proste si pozri Faq Skylab :)

19. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.