Neférovost modů!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -danyb-, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -danyb-

-danyb- User

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co tu máte za Moderátory, kteří hlídají chat? Pokud jsem dostal ban za to, že jsem se na chatu hádal a přijde moderátor a dá ban jenom mně, za to, že jsem se bránil a nenechal si s dovolením sr*t na hlavu, když jsem nepoužil žádné silnější nadávky, než například hráč Prestigio123, který mimochodem nadával mé mamce, že je postižená, když mě nechala žít - jeho slova, a dostanu ban já a dozvím se, že on ban nedostal, tak co to je sakra za férovost?! Budu rád, když mi vysvětlíte, jak to u vás funguje. ;)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Moderator na chatu musi hlidat vice mistnosti najednou, tak se muze stat ze obcas neco prehledne, od toho tu je navod Jak nahlásit hráče na chatu, pokud se do tebe nektery z hracu navazi. A v pripade ze chces pozadat o prezkoumani banu, tak vypracuj zadost dle Vzorový příklad vkládání o řešení bannů na chatu. Jinak doporucuji projit si pravidla chatu, i kdyz se branis, neomlouva to jejich porusovani, za ktere je ban opravneny.
    Zodpovezeno a uzavreno, LOCK!

3. Korben

Korben User

Na chate sa chováte horšie ako zvieratá a ešte si dovolíš sťažovať na moderátorov. Sa láskavo pozri na svoje šenkove vyjadrovanie , ako na chate, tak aj tu a nesťažuj sa na moderátorov ale na to ako sa sami chováte!

No ty si nebol o nič lepší.

o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.