Neférový přístup

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AmarelaNeoCZ, 25/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

Nie nezdá, ban ja oprávnený. Ty si vedome porušil pravidla chatu. Tak že je to v poriadku. ;)

2. nezda, je to zakladni sazba :) Pokud chces pouzivat predstavivost, pouzij ji pred tim, nez se pokusis nedokoncenim slova predejit vyhazovu z chatu ;) Tady plati presumpce viny, pokud bys totiz nechtel nadavat, nemusis psat zkratky, tak to je. Priste to radsi dokonci a pridej tam treba "kennej ohrady" :D

svi1 tohle ocenil(a).
  3. aby som dostal ban 2 dni musel by som byt predtym viackrat po sebe zabanovany, ak to spravne chapem,

4. A to jsi vycetl kde?

5. viem ze som raz dostal ban za nedokoncene slovo na hodinu, teraz je to na 2 dni pritom je to lahke slovo :D, k tvojej otazke, za nekodoncene slovo hodina, po uplynutí hodiny dalsie slovo a ban na 3 hodiny

6. Ja zas vim, ze standartni sazbu 2 dny za obchazeni systemu jsem nastolila ja :D A jinak je to na uvazeni moderatora, jestli ti da min. Hodinovy bany se uz snad nekolik let nenosi, leda od systemu. :)

ChuckNorris tohle ocenil(a).
  7. |Oromë|

|Oromë| User

«ŴђîŧęŴσłƒ» A co keby si prestal pouzivat podobne slova a neobchadzal system? To co si dostal je bezna sadzba za obchadzanie systemu, prestan to robit a nebudes mat ziadne bany.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  8. Korben

Korben User

Tak takto , ak do chatu napíšeš nevhodné slovo, tak to chmatne systém a dostaneš ban na nejaký čas , ktorý je menší ak ban od moderátora, no ak z vlastnej blbosti sa snažíš systém oklamať, tak si ten ban užiješ na plno a minimum je 2dni. No ak do chatu napíšeš niečo oplzlé a chmatne ťa systém, tak sa ľahko môže stať, že to oprávnená osoba, napr. aj ja, upraví na dlhšiu dobu. A osobne ak ten nešťastlivec natrafí na mňa , tak to má na maximálnu dobu, ja som totižto na to pes. :)

9. idem radšej von žiť ako tuto s vami písať

!W!A!N!T!E!D! a Little_Tali tohle ocenili.
  10. To je rozumne :)

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  11. =Marvin=

=Marvin= Guest

«ŴђîŧęŴσłƒ» zkus, provětrej si hlavu, a jestli se z té divočiny někdy vrátíš, zkus si ještě jednou pořádně přečíst všechny odpovědi od kolegů. ;)

12. Korben

Korben User

Moja reč chalan, toto treba robiť čo najčastejšie. :D

13. aj tak mi to neda, ked ste boli malý a povedali ste napr, do pr pri otcovi myslite si že vam dal hned facku aj ked ste slovo nedokončili? nie, dal vam možnost to napraviť tým že sa tvaril že nič nepočul, no tu je to prave naopak, stači napisať do pr a už ban ak nie aj na viac ako 2 dni... pfff

14. Korben

Korben User

Tu nejde vôbec o to či si malý , alebo veľký. Tu ide o to, že na chat nič také nepatrí a ty dobre vieš, že ak by si to slovo napísal celé, tak buď by ťa systém kopol, alebo by si dostal ban od systému na pár hodín.
    No ty si porušil pravidla chatu, kde si práve náznakom obchádzal systém. V pravidlách pre chat, to je jasne napísané.

Do chatu som napísal slovo " do prdele" a stalo sa následovné. Systém: Administrátor tě vykopnul! bad behavior
    To znamená, že ma vykopol systém. Prelogujem a som späť na chate.

Jednoducho povedané, kto sa chová na chate podľa pravidiel, ban nedostane. Tak ako to je pre niekoho normálne, tak to zas pre niekoho normálne nieje a keď že je chat pre všetkých a nie len pre dlaždičov, tak sa ho moderátory snažia udržiavať čo najčistejší. ;)

|Oromë| tohle ocenil(a).
  15. ...no podla mna to zrovna nie je obchadzanie systemu..ja som napriklad vzdy rozumel pod obchadzanim systemu styl do pr de le alebo do pr*de**le a pod (proste napisem cele slovo alebo pripadne taku kombinaciu ktora vyslovene vylucuje ine moznosti..trebars do prd*le..a pod..)..tento styl kde ja napisem nejake 2 pismenka je podla mna skor autocenzura (a nie obychadzanie systemu) a clovek si tam moze domysliet co chce(..trebars ja som to pouzival u slov u ktorych si nie som isty ci ich system este pusti alebo nie lebo niekto to moze uz povazovat za hrube ci vulgarne slovo a takyto zoznam slov ktore sa filtruju nie je..:D..mimo ine ak by som chcel byt uplne hnusny tak rovno poviem ze dostat ban za domyslavost druheho je hlupost lebo mi nikto nikdy nedokaze co som tam skutocne napisat chcel..)..tiez som presne toto riesil nedavno..:).. dostat za autocenzuru (a povazovat to za obchadzanie systemu) 2 dni je podla mna vela (ked za take slovo by som mozno dostal ban na par hodin alebo kick)..moderatori neukamenujte ma..je to moj nazor..:D..

16. Každý normalní člověk který nemá v hlavě absolutně napilováno ví, že řešit tyto věci je úplně zbytečné. K čemu budu řešit nebo zkoušet zda něco projde systémem nebo to moderátor nechá být. Chovat se jako blbec s prominutím umí každý, ale chovat se slušně dnes už umí málokdo, čest vyjímkám :). Chápu že někdy se ze hry dokáže člověk pěkně nasířit, taky to tak mám ale co z toho že něco vypustím do éteru?...jo možná si trochu ulevím, ale hned na to dostanu banána a opět je hlava v pejru :).

Každý by si měl uvědomit, že to jak se vyjadřuje dělá obrázek sám sobě. Chovejte se slušně a budete mít klid...

Btw: Chat na CZ serverech bych úplně zrušil, kolikrát lituji moderátorů co všechno musí číst a že toho vidí víc než dost...

Little_Tali a Korben tohle ocenili.
  17. †∑яяθя(»№¹«) OMG co to tady pořád řešíš? Jsou daná jasná pravidla. Ty jsi povinen je dodržovat. Nějaké spekulování o tom, jestli slovo napsané jedním způsobem je obcházení a druhým způsobem ne si nech pro kamarády. Tady prostě není co řešit. Porušil jsi pravidla, byls potrestán.

- Vážně považuješ moderátory za tak hloupé? Proč by ti měli něco dokazovat? Tady nejsme u soudu.

18. Kamaráde doporučím ti jinou hru.. Taktéž od společnosti BigPoint... FARMERAMA je to super hra kde se nestřílí ... Mužeš si tam farmařit a pěstovat kytičky , stromečky a podobně... A ještě k tomu chatu přečti si pravidla chatu.. :rolleyes:

a †∑яяθя(»№¹«) Predstav si neco co se nikdy nestane.. Že jsi CMko a nějáký xenomit ti tam začne obchazet system.. Nechal by si ho bez trestu ??

Łïmïtlεşş Já bych dal chat od IQ 20 a více :D to by byl klídek :)

19. ..co by som mal akoze riesit..od coho je tu podla teba tato tema..dobre rano..vyjadril som sa tu raz..napisal som moj nazor na 2 dnovy ban za vraj obchadzanie systemu a to je vsetko..viac sa k tomu vyjadrovat nemienim..

..ps...pointa prispevku bola o dlzke banu za taketo obchadzanie ktore nie je klasickym obchadzanim(pretoze ak sa nemylim system to nedava automaticky ale je to na posudeni moderatorom tak by mohli byt obcas zhovievavejsi k dlzke banu za nieco podobne)..

..hawg..

20. Drift1

Drift1 User

Malý nebo velký o to tu nejde..já mohl říci cokoli a stejně sem dostal po hubě..to dnešní mládeži chybí ale na druhou stranu jsou z 90 % na chybě rodiče a kamarádi....«τmp®»PΞ†ΣRÖS«τmp®-souhlasím..u některých by to ale asi nepomohlo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.