Neférový přístup

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AmarelaNeoCZ, 25/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

A to je práve to obchádzanie systému, ktorého si sa dopustil. Moderátor si nemusí nič domýšľať a ani nebude. Buď to napíš celé, alebo vôbec, inak sa snažíš obchádzať systém.

Nevhodné výrazy , sú všetky výrazy, ktoré slušný človek v slušnej spoločnosti nepovie. To znamená že ak prídem niekam na návštevu, tak určite tam nebudem používať slova ako " do prdele" Nieje to síce vulgárne slovo, ale do spoločnosti nepatrí. To vie každý slušný človek rozoznať.
    Zdravý, vychovaný a priemerne inteligentný človek vie, čo je slušné a čo nie. A preto k tomu používam frázu" IQ nepustí" a výchova toho tiež dosť napovie. osobne takýto slovník nepotrebujem , pravidla chatu úplne postačujú. ;)

A práve preto si to nikto domýšľať nebude. Lebo ak napíšem do chatu "pr...". Tak to by nič neznamenalo , no ak napíšem "choď do pr...", tak obchádzam systém.
    Každému je jasné, že som nemyslel prášok, no mohli to byť prčice, prdel, prezliekáreň, do prava, jednoducho čokoľvek, čo začína na "pr". No len nevhodné slovo nenapíšem celé. Na to si nemusí moderátor niečo domýšľať a nejaké dokazovanie? Ak si podáš žiadosť, tak vysvetlenie vždy dostaneš.

O čom som písal v predchádzajúcom príspevku?
    Napísal som to rovno a dostal som kick. A vo vo vo tom to je.;)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.