Nefunguje 3D

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem R∅ИΛŁĐIИĦ∅№, 26/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den..chcel som sa opýtať či by ste mi neporadili..Mám aktualizované všetky
    ovládače.flash player taky ale píše mi tam že PPAPI (mimo proces)..Tak neviem či
    mi ide správne a hardwérovu akceleráciu mám samozrejme zapnutú číže problém je že
    mi enchce prehať 3D
    Vopred Ďakujem !!

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

R∅ИΛŁĐIИĦ∅№ používáš google chrome? Pokud ano, zkus si otevřít doplňky (do lišty prohlížeče stačí napsat chrome://plugins a potvrdit) a zkontroluj zda máš povoleno jeho spuštění.
    Případně bych zkusil i jiný prohlížeč, nebo přeinstalovat FP.

EDIT: problém se spuštěním 3D může být i ten že tvůj PC nesplňuje minimální požadavky. Doporučuji podívat se na FAQ - 3D mód, najdeš tam tipy jak zprovoznit 3D.

3. Jj Google Chrome už sa mi to raz stalo ale ptm som zapnul SRWare Iron a tam mi to išlo :D tak neviem A minimálne požiadavky spĺnam :D mám skladaný.. tak nevieem a tie pluginy som tiež skúšal ach :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.