Chyby Nefunguje mi SkyLab

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem {~Tino~Lion~}, 14/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň.
    Už asi 2 mesiace mi skylab nič neprodukuje myslím si že musim dačo upgradnuť ale ono mi to neprodukuje ani Endurium ... a piše že pre upgrade nemam dostatok enduria.
    ID: 100590327
    Server: Globalna Európa 3

Obrázok: [​IMG]

2. Belgam

Belgam Guest

Problem je v tom ze stavis skylab obracene, tedy od zadu. Vzdy zberac musi byt na vetsim levelu nez rafinerie nebo na stejnem levelu. Pokud jsou na mensim levelu ,tak ti potom suroviny nestaci. A vyrobu sepromu mas na 6 levelu , takze zvedni level na zberacich.

3. OK A ako to opravim ?

4. Belgam

Belgam Guest

Zberace dej na dalsi level.

5. Píše že nemam dostatok endurium
    mam urobit screen ?

6. Belgam

Belgam Guest

Zastav vyrobu rafinerii a pockej nez budes mit dostatek enduria na stavbu dalsiho levelu.

7. a chcel b som sa opitať ešte 1 vec načo je Xeno-Modul keď nič nerobí ?

8. MartyCZ2

MartyCZ2 User

xeno modul ti vyrábí xenomit pro promerium, jenom se neukládá ve skladu. Nejspíš aby nešel posílat do lodě.

9. aha OK v lodi mam aj tak cez 10k xnenomitu :D ok dik pls lock

10. Altlantis

Altlantis User

Ještě třeba ti poradím aby si solární modul měl vždy na vyšším levlu ať ti to rychleji vyrábí ostatní zdroje :)

11. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.