Nefunguje útok přes čísla

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »[T]r•a•v•i•s[s]«, 4/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, od včerejška co mi skončilo Premium mi nejde útočit přes lištu když mačkám čísla 1 - 0, ale když si kliknu na NPC a kliknu na tu 1. myší tak to funguje. Zkoušel jsem vypnout a zapnout utok přes lištu atd.. ale nic nepomohlo

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

»[T]r•a•v•i•s« a díval jsi se do nastavení, záložka Klávesnice, zda máš přiřazeny klávesy k jednotlivým akcím?

3. Ano mám pro jistotu jsem to zkoušel nastavit znovu. Když zmáčknu tlačítko udělá to takový zvuk jak kdyby byla např. oprava Aegis schopnost v cooldownu.

4. RobPol

RobPol User

Zdravím, této chyby (nevím zda-li se to chybou nazvat dá) jsem si také všiml, nejde ani přehazovat munice číslami, vždy když chci zapnout např. ISH, mask, či přehodit munici číslicí nelze to, vždy to dané číslo musím zmáčknout znovu, tedy 2x aby se to přeplo, díky této chybě jsem několikrát pukl i na stanici kde jsem nemohl zapnout ISH :D
    Nevím zda-li je to chyba ze strany BP, ale zkoušel jsem vyčistit PC, aktualizace Javy, FP, spoluhráči také zaznamenali chybu.
    Tady nemyslím si že to chyba ze strany hráčů.
    Předem děkuji za prověření chyby, popřípadě nahlášení na BP, či vysvětlení kde dále může být chyba.
    S pozdravem,
    Nyilas

5. *SATKO*

*SATKO* User

Ahojte,hrám na GE 1 - ľavá číselná strana klávesnice naozaj nefunguje, ale pravá numerická strana klavesnice funguje bezchybne

6. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Aj mne sa ta stalo :( stači aby ste si resetovali nastavenia :) :D a všetko by malo isť znovu :)

7. |Oromë|

|Oromë| User

No ja neviem, mne to reaguje hned a nezasekava sa to.

RobPol Prehliadac si neskusal zmenit? Moze to napr. sposobovat jeden druh prehliadacu alebo jeho ista verzia.. na com hras?

8. Ano resetoval jsem nastavení a vše už funguje.. Díky za rady a můžete lock.

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Považuji tedy problém za vyřešený a uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.