nefungující ochrana

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™†°•»ŞÎŔ«•°†™[ELITE], 17/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, chtěl bych nahlásit chybičku a nevím přesně kam, tak píšu sem. Před chvilkou jsem lovil na 2-3 (sem mmo) a napadl jsem hráče, vyskočila mi hláška že hráč je pod ochranou, tak jsem přestal pálit, ale i přes to jsem hráči sebral skoro celý HP.

2. Nevystrelil po tebe?

3. Nejsem si jistej, je to možný. To mi nenapadlo, vypadalo to že hned utíkal.

4. 123812

123812 User

To se mi taky jednou stalo ... psalo to že je pod ochranou ale HP mu to bralo :(

5. 555m555

555m555 User

vcera mi to napsalo take ale hrac nevypadal ze by mel byt este pod ochranou,podle letounů,sundt šel

6. HEROBRINE

HEROBRINE User

Jak poznáš podle letounů,že má být pod ochranou firmy? A jde sundat?

7. Jupiter33

Jupiter33 User

to bude chybička ve hře žádej podporu

8. Zeus2

Zeus2 User

Je to jen hra,kde se prostě vyskytují chyby,nehkledejme v tom vědu a hrajme dál :).Prostě někdo může mít smůlu,ale spíš to vidím,že do tebe střelil a tím pádem přišel o ochranu.

9. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Jupiter33 na podporu můžou hráče posílat pouze moderátoři, přečti si Jak správně přispívat na forum. Navíc v tomto případě to nemá nejmenší smysl.
    Jinak možná po tobě ten hráč vystřelil, proto si ho sestřelil. Ale v poslední době se děly ve hře různé abnormality, je tedy možné, že to byla jedna z nich.

10. klidně můžete uzavřít :)

11. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.