Nefungujuce sa pripojenie

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =Streuner=., 9/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Idem do battle arény,tak už asi 3x sa mi stalo že po 2 fightoch ma to vykoplo a do tretieho rozhodujuceho som sa nedostal takže super mal free win....
    Na hitac sa neviem dostat, dalšia strata na kapsle,urko a možnu vyhru... A dá mi za to niekto niečo nejaký revanš? Nie... prosím urobte s tým niečo,lebo už ma to dosť štve, fp,pripojenie,pc mi tu nepíšte všetko je u mna v tomto ok...

2. Drift1

Drift1 User

Tak když je u tebe všechno OK tak si nestěžuj...admini a moderátoři vše vidí..i to tvé ,,ok,,nečekej pak nějakou pomoc...Jak správně přispívat na forum

Sentiero tohle ocenil(a).
  3. |Oromë|

|Oromë| User

=Streuner=. Vazne je u teba vsetko OK? Hmm to by som si netrufol ani ja povedat.

Vlastne aky mas celkovo problem? Zasekol si sa v UBA arene alebo co?

Radsej popis poriadne problem a zbytocne sa tu nerozculuj lebo to ti nepomoze.

4. Prvá vec je že v UBA som sa mnohokrát zasekol, prvý boj výhra, druhý prehra,alebo opačne no na ten tretí som sa už nevedel dostavit,proste skončil druhý a nehodilo ma to na štart za tu barieru,proste nič a ked som sa pokušal o pripojenie taktiež nič,až o nejakých pár minut ked som sa prihlásil som bol už na mape odkial som daval battle....takže som prehral
    A ďalšia vec na hitac neviem íst, proste idem,dam skok a brána zasvieti a potom zhasne trvá to dost dlho kým ma to preportne,nehovoriac o tom že mnoho fightov pri hitacu som prehral koli takýmto chybám...

5. Korben

Korben User