Nefungujuci chat

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by bobson9393, Jul 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bobson9393

bobson9393 User

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či funguje chat v hre správne ? Lebo mne ho vôbec nenačíta a neviem uz čo s tym. Vymazal som všetky udaje prehliadača skusil reštartovať pc aj iny prehliadač skusil a nenačita ho stále ale hra ide v pohode.
    ID: 170053687
    Server : CZ3

Doplnky ako java a flash mám najnovšie verzie. Skusane na prehliadačoch Google Chrome a safari. Notebook MacBook Air.

Ďakujem za odpoved.

2. Arya

Arya User

Ahoj,
    testovala jsem to a žádný problém s chatem jsem nezaznamenala. Zkus obnovit chatovací okno pomocí šipky v pravém horním rohu.

-baghira2- likes this.
  3. bobson9393

bobson9393 User

To som skušal niekoľko krát aj relognuť cele okno proste nejde. Napadlo ma ešte či nejde preto ze som si zmenil meno a to meno mi na mape neukazuje vobec či to nema nejaky suvis nahodou

4. Arya

Arya User

bobson9393, Pokud máš v nicku speciální znaky, tak to může způsobovat problémy s chatem. Jestli máš druhý účet s obyčejným nickem, zkus z tohoto účtu nalogovat na server CZ3 a mrkni, jestli ti na tomto účtu chat funguje.

-baghira2- likes this.
  5. -baghira2-

-baghira2- User

No je to docela zvláštní, osobně mám teda v přezývce hinduistické písmo a na mapě mi to řádně ukazuje.
    Také hrají pod tou hinduistickou přezývkou na cz3. Již som viděl ve hře i na mapách v jménach mnohem
    zvláštní znaky a symboly, no a ono jim to funguje. Od hieroglyfů až po čínskou a japonskou abecedu.

Vůbec nechápu, proč by to Tebe nemohlo fungovat? Taktéž je možnost, že chyba může být, úplně někde jinde.
    - Třeba hledat a skoušet dál, systamaticky vyloučit postupně všechny možnosti. Pokud ještě nějaké vůbec jsou.

P.S.: Při nejhorší variantě, Ti nezbyde nic jiného, než se přejmenovat v profilu Pilota na novou přezývku.

6. ZOHAN

ZOHAN User

Mniíje chat ide dobre a jsem alkoholik.
    P.S. a čo to je ta : hindustická prezývka a co to má společného s herním chatem?
    Spíše bych zkusil i jiný prohlížeč nebo server?

7. -baghira2-

-baghira2- User

Tohle je hinduistické písmo: भागीरथी bhagirátri Přeloženo do hindčiny. A ono to jde vidět i na mapě.
    Tak jako například Zohanova japonská přezývka. Viz: výš.

P.S. a co to má společného s herním chatem? To že speciální znaky na mapě, tak aj na chatu jde vidět.
    - Aby to čtenáře nepomýlilo.

Ti znaky भागीरथी jsou hinduistický sanskript. Rozepsaně je to bhagirátri, pro lepší zrozumitelnost.
    A celou přezývkou: BhagīrathaBhāgīrathī - Hinduistické písmo je skutečně originální a jediněční.

Last edited: Jul 21, 2018
  8. bobson9393

bobson9393 User

Tak verte či neverte ale ako náhle som si zmenil meno na normálne znaky a čisla tak mi chat hned nabehol. Mal som v mene aj smajliky pre ktoré to možno nešlo aj ked som videl hračov čo tiez mali nejake smajliky alebo emotikony v mene a všetko im išlo tak netuším ako je to možné každopadne chat uz funguje. Ďakujem kazdemu, ktorý sa sem zapojil za rady, tipy triky. :)

-baghira2- likes this.
  9. Arya

Arya User

Jsem ráda, že je to v pořádku. :) Příště si tedy vol nicky, které neobsahují tyto speciální znaky, ať se tomuto problému vyhneš.

Téma uzamykám a přeji pěknou hru a příjemné povídání na chatu.;) A na tom chatu nezlobit :p
    Zamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.