nefunkcni chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pionyr66, 28/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pionyr66

pionyr66 User

ahoj hraji na cz-2 me ID- 67622488 a pise mi to toto Systém: Authorization failed! zadny ban jsem nedostal a ukazuje se mi to na chatu od vcerejska, cekal jsem na ranni restart zda se to opravi a , ono nic.prosim o vysvetleni proc tomu tak je dekuji za odpoved-tak zadne hrube poruseni nikde neni a nebylo uz jsem mel presne to same pred nejakym casem a cca za 2-3 dny to preslo at si to tam daji doporadku delaji to hlavne ty systemove automaty ty by bylo potreba dat doporadku.

Naposledy upraveno: 28/2/15
  2. |Oromë|

|Oromë| User

Ban na dobu neurčitou - Code 0 / Authorization failed!

Proč mám tento ban ?
    Ban je udělen za velmi hrubé porušení pravidel herního chatu.

Má tento ban spojitost jen s DarkOrbitem ?
    Ne, pravidla jsi mohl porušit u jakékoli hry společnosti BigPoint.

Mám ban na všechny účty ?
    Ano, ban je přidělen na IP adresu, z této IP adresy nemůžeš psát na žádném chatu společnosti BP.

Kdy mi ban skončí ?
    Ban je permanentní, neruší se. Nevyřešíme ho ani na fóru ani na podpoře hry. Stejně tak se tento ban neprověřuje.

Mohu ban nějak obejít ?
    Ano, změnu IP adresy u svého poskytovatele.

Můžu dostat ban i na nové IP adrese ?
    Ano, pokud ban byl přidělen spravedlivě, nebo by jsi pravidla opět hrubě porušil.

Co když jsem ban dostal neoprávněně ?
    Ban jsi nemusel dostat přímo ty, ale kdokoli, se stejnou IP adresou, řešením je změna IP adresy.

Je možnost že jsem ban dostal neoprávněně ?Ano, je možné, že se stala chyba při konfiguraci chatu, můžeš zkusit počkat do nejbližšího restartu hry (pravidelný ranní restart), zda ban neskončí.

3. pionyr66

pionyr66 User

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

pionyr66 co má znamenat citace tvého prvního postu? Kolega ti sem vložil text kde jsou veškeré informace k tomuto banu, tak si jej pořádně přečti, a pokud máš k tomu nějakou otázku, piš prosím trochu na úrovni jako normální člověk.

5. pionyr66

pionyr66 User

Citace smazaná
    to sorry nemam v umyslu nekomu narusovat neco, ale ja jsem starsi generace takze tem PC moc nerozumim ,opravdu ucenej z nebe nespadl

Naposledy upraveno moderátorem: 1/3/15
  6. 123812

123812 User

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

pionyr66 v pořádku, chybu udělá každý, ale když se spleteš tu na fóru, máš možnost svůj příspěvek smazat, nebo upravit. Přečti si Jak správně přispívat na forum.

K tématu, odpověď jsi dostal od kolegy ve formě textu, máš k tomu tedy nějakou otázku nebo můžeme považovat za zodpovězené?

8. pionyr66

pionyr66 User

citace smazana
    je to vse dekuji vam vsem

Naposledy upraveno moderátorem: 1/3/15
  9. 123812

123812 User

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

pionyr66 neodpovídej pomocí tlačítka odpovědět, místo toho zkus použít pole v dolní části stránky.
    Zodpovězeno a uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.