Nefunkční CPU radaru?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem U.G.H., 27/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. U.G.H.

U.G.H. User

Ahoj,
    řeším následujicí problém. Občas se mi stavá, že když se připojím do skupiny s hráčem z cizí firmy tak se jeho jmeno nezobrazí žlutě (indikace člen skupiny). Toto obvykle rychle zmizí a nedělá mi to problémy. Dnes jsem zažil něco podobného ale se spojeneckou lodí. Na mapě jsem potkal nepřatelskou loď a zničil ji, když se znovu objevila jeji klan svitil žlutě (Pakt o neutočení). Ptal sem se dotyčného hrače, jesli se zrovna do klanu nepřipojil nebo něco podobného, co by mohlo systém zmást, nicmeně dotyčný hrač žadnou změnu nedělal.
    Můj dotaz zní, máte někdo podobnou zkušenost, že se vám ostatní lodě nezobrazí podle spojenectví???
    Dodnes sem lítal podle CPU radaru a spoléhal se na to, že když bude někdo spojenec, že to hned poznám podle barvy jména klanu.
    Předem děkuji za vaše odpovědi.
    U.G.H.

2. svi1

svi1 User

Máš CPU v obou konfiguracích?
    Jinak, v CPU byla kdysi chyba. nevím, zda je již vyřešena:
    nefunkcne radar cpu

3. Mně se před už delší dobou někdy zobrazovali naši hráči červeně a i mně se pokoušeli sestřelit vlastní - prý jsem jim taky svítila červeně. Už se to tedy hodně dlouho nestalo. Každopádně CPU radaru nepoužívám, tak v tom to nebylo.

4. U.G.H.

U.G.H. User

No to CPU jsem kontroloval a měl jsem ho v obou konfiguracích. Pravě už mě nenapadalo nic jinčího co by to mohlo zpusobit tak sem se obratil sem.

5. |Oromë|

|Oromë| User

6. I mě se občas stane že třeba puknu a oběvím se a mám cca 10-15s členy mé skup červeně ale jen na cz2 na ge1 se mi to nestavá a CPU nepoužívám.

7. U.G.H.

U.G.H. User

|Oromë| No ja bych řekl, že teď funguje spravně jelikož na mapě občas spojence vidim. Na druhou stranu to se tak zobrazovalo i předtím. A jelikož má náš klan hodně spojek tak těžko poznám když kolem mě proletí nějaká a ja ji nemam spravně zobrazenou. Rozhodně to ale není tak, že bych neviděl žadne diplomaticke statuty.
    Spiš sem si myslel jesli to neni něco ve smyslu, že když se třeba člověk hned přihlasí, tak systemu chvili trvá než projde spojence, nebo když skočim na novou mapu apod...

8. |Oromë|

|Oromë| User

U.G.H. Newarpoval si predtym nahodou lodku? Obcas totiz po warpe nie vsetko funguje tak ako ma, ja osobne vzdy po kazdom warpe hned aj relogujem klienta.

9. U.G.H.

U.G.H. User

|Oromë| Warp jsem nepoužil. Ale bylo to relativně krátce po přihlášení na mapu, stihl jsem jen přeletět 1-3 od portu z 1-2 k portu na 1-4.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.