Nefunkční odkaz v http://cs.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/nova-3d-verzia-hry-verejne-testovan

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 3/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Odkaz je funkcni, takze problem je nejspis u Tebe.

Jinak pokud ti nezvlada, tak mas hodne stary ntb. Naopak hraci v 3D hlasi ze maji daleko vetsi fps.

2. Sentiero

Sentiero User

Odkaz který sem autor vložil funguje, ale když na něj klikneš tak na té stránce je odkaz "FAQ k aktualzaci" a ten zřejmě nefunguje- přesměruje na hl.stránku fora.

3. přesně tak a jinak Belgame já nenapsal že mi ntb nezvládá hru jenom jsem napsal že když zapnu pozadí na plný detaily vezme mi to 20 fps což je podezřelé a bude to chyba v kódu, kterou třeba u lepších zařízení nepoznáš protože maximu fps u většiny je 60 a lepší pc to utáhne i tak na 60 ale v náročné scéně by se větší rezerva výkonu hodila chápeš ?

4. Belgam

Belgam Guest

FPS a vykon? To je kolik mas snimku za sekundu. To ze si zapnes pozadi, tak se ti automaticky fps upravi, pokud tva graficka karta to nezvlada. Doporuceni je tedy pozadi vypnout, pak budes mit fps vetsi nebo si poridit jiny Pc nebo ntb.

5. za 1) starý ntb píšu protože mám ještě jeden nový a tam není rozdíl ale ty asi nechápaš že když si zapneš pozadí a vezmeti to výkon o hodnotě 20 fps je dost brutální př můj starý ntb zvládá hru na 60 fps bez pozadí zapnu pozadí a je už jen 40 ale můj nový ntb zvládá hru např na 100 fps ale displej mi pustí a ukáže ve hře max 60 fps takže je tam rezerva 40 a když si zapnu pozadí dostanu 80 fps což se na displeji kvuli obnovovací frekvenci ukáže pořád jako 60 ale už je tam menší rezerva výkonu která se může někdy hodit už to Belgame doufám chápeš a sdělíš to prosím někam kde se jim tato informace bude hodit?

6. Belgam

Belgam Guest

Bohuzel nikam se nic posilat nebude, to ze jeden hrac ma mensi FPS neznamena ze je problem ve hre. Jinak na nahlasovani problemu ve hre je tema a pokud nehodlas tam napsat jak to ma byt, nelze nic poslat.
    Jak neni rozdil mezi tvym novym a starym? Kdyz pises ze na starem mams mensi fps, tak nejaky rozdil tam je.

7. spojením není rozdíl v předchozích souvislostech bylo ve významu, zapnuté/vypnuté pozadí k čemuž jsem podal i vysvětlení

8. Korben

Korben User

*×BossMentos×*, Tu sa nejedná o chybu hry, tu sa jedna o výkon grafického hardware daných PC. Je predsa samozrejme , že pri zvýšení nároku na grafiku, sa ti musí znížiť frekvencia zobrazenia. Čím väčšie zaťaženie , tým menší výkon.

Ak na 100% zaťažíš procesor na PC , čo sa bude diať ? No PC ti bude sekať a toto isté sa deje aj u grafickej karty, zaťažíš grafiku spustením pozadia a následok je zníženie FPS.

9. Korben Achjo :D ale tady jde o to, že to pozadí zatěžuje tolik, že se to rovná 20 fps :) jasné? To je trochu hodně nemyslíte? Nebo Vám to přijde úplně normální?

Jo a ještě dodatek, že v té 2D verzi mi to nebralo žádné fps, tak nevím jestli to pozadí je nějaký super náročný 3D, (starý ntb má pravda ve windows na herní grafice - výkon pro 3D aplikace a hry jenom 5,9 takže si myslím, že nějaký 3D pozadí by to mohlo utáhnout) neřekl bych, že je to tak moc náročný :) , třeba to během dalších updatu ještě Bp optimalizuje.

Další dodatek (pro Belgam): Já hraju normálně bez pozadí, takže mi to vůbec nevadí, ale jiným hráčům by mohlo vadit, pokud je to jenom nějaká hloupá chyba, která zmenšuje rezervu výkonu, tak by to byla i pro hráče, který mají 60 fps nebo i s nějakou rezervou pomyslně víc, tak je to škoda větší rezerva se vždy hodí především u crazy kuby :)

Naposledy upraveno: 5/7/15
  10. Kubino

Kubino Guest

Nezapínaj anti-aliasing a nebudeš mať problém s FPS.

Nevidím nič ďalej na riešenie, odkaz funguje a čo sa týka výkonu a behu hry to si treba ladiť vzhľadom na dostupné PC.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.