Nefunkční profil pilota

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cerny-cerny, 31/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, už déle jak tři hodiny mi nefunguje profil pilota a to konkrétně energie štítů. Mám v lodi 15 x B02 + energie štítů + seprom a výsledná hodnota štítů je 183000. Což samozřejmě neodpovídá. Zkoušel jsem relog, promazání cookies, mazání histori, restart pc a nyní i jiný pc (ntb s vyšším OS) a stále jsem na tom stejně. Prosím o radu, mé ID: 162500491, děkuji.

2. |Oromë|

|Oromë| User

cerny-cerny Skus si kompletne zmazat vybavu cez ozubene koliesko a znova ju naskladat do lode.

3. Už jsem pak nehrál. Teď jsem se lognul a bez toho, aniž bych cokoli dělal je vše tak, jak to má být.

4. |Oromë|

|Oromë| User

cerny-cerny No tak to som rad, mohla to byt chvilkova chyba, bud sama zmizla alebo bola expresne opravena. Mohol pomoct aj ranny restart serveru.

Kazdopadne sleduj stity ci sa chyba nebude opakovat.

5. Já bych se spíše přikláněl k nefunkčnímu sepromu, poslední dobou to občas blbne. Upgrade laserů a raket chodí správně, stává se to jen u pohonu a štítů (vždy současně). Pokud se ti to stane znova, podívej se zda ti odpovídá rychlost.

6. |Oromë|

|Oromë| User

™|Aegis|™|THC|™ Nepovedal by som, ze tu islo o tento druh problemu, kedze po relogu by to malo zmiznut. A samotny bug pohonu a stitu by mal byt uz opraveny(ako pisal v druhej teme kolega).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.