Oznámení Nefunkcnost protokolu PET

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by angelexit, May 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. angelexit

angelexit User

Po restartu mi nefungujou asi protokoly v PETovi, mozna, ze ani SB, jelikoz dostavam jen ee4x a i vlastne vseho ostatniho dostavam o dost min.

2. aj formácie stíhačiek zmatkujú,pri prepínaní konfigurácie mi vždy preskočí základná formácia...

3. *pursuer*

*pursuer* User

petr35cz - nie si jediny,komu hra nejde,ale hraci sem nepridu nadavat a pisat vulgarizmy.Toto nie je chlievik.Obcas sa proste stane,ze ked cosi nove daju do hry,tak to trosku hapruje a aspon hra ide ako tak.Bolo by lepsie,keby sa vobec hraci nevedeli prihlasit 2 dni,kym to spravia?Takto aspon surky predame,cosi vydrazime,zahrame atd...

-baghira2- and angelexit like this.
  4. "Uzyte" -,-

Každá nová funkcia ma svoje + ale aj -. Treba kus počkať a verím tomu, že to opravia a hra pôjde tak ako išla doteraz.

5. |Oromë|

|Oromë| User

petr35cz Krot sa, zavadza sa novinka a jednoducho nastali problemy. Tak to proste vypni a chod sa vyvetrat. Problemy sa budu opravovat len to chce strpenie. Nabuduce za podobne vyjadrovanie pojdu body.

†яOssΞ†® likes this.
  6. Nebojte sa chalani bp to snad opravia co najskor

7. Jessie

Jessie User

Thread Status:
Not open for further replies.