nejde chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem buubaak, 24/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. buubaak

buubaak User

ahoj,

buubaak
    [​IMG]100223961
    cz3

nejde mi chat, píše mi toto:

Systém: Znovu spojit za 39 sekund ...
    Systém: Spojuji ...
    Systém: Spojení se serverem bylo přerušeno. chatVersion:2.3.3
    Systém: Znovu spojit za 41 sekund ...
    Systém: Spojuji ...
    Systém: Spojení se serverem bylo přerušeno. chatVersion:2.3.3
    Systém: Znovu spojit za 43 sekund .

a to neustále

dik

2. buubaak

buubaak User

to se máš, já neustále počítám sekundy a čekám v naději, že se spoji

3. mě také nejde. Java i Flash jsou aktuální a nic jen prázdné okno.

4. Belgam

Belgam Guest

5. ted už de. jen co sem to dopsal tak se to rozběhlo. A zpoustu lidí pak na chatu psalo že už jim to konečně de. Nehraju to 1 den abych nevěděl co dělat když něco nejde!

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. viz.
    nefunkční chat

chat nejel od vcerejsi cca 22 hodiny - vlezla jsem do brany a ze si budu cist. A nic. Tak jsem musela tu pulhodinu stravit v zete v tichu :( Neslo to (alespon u nas) nikomu koho znam, takze jestli mel nekdo napsat, ze si neudrzuje pc, pak by to zrejme nemela byt vetsina hracu (kteri mimochodem v prevazne vetsine vedi co delat), ale spise provozovatel chatu.

Trosku nerozumim tomu, proc se z nekolika prispevku vypichl jeden - navic az po vyreseni problemu - a jeste byl ten jeden jediny hrac ztrapnen i mezi svymi na serveru...

Naposledy upraveno: 24/11/15
  7. Belgam

Belgam Guest

Po vyreseni problemu?
    Zajimave ze vsichni pisou jak jim to rano neslo, zkousel jsem to kolem 6 hodiny na jinych uctech a vsude to slo. Ti co napsali na podporu dostali radu na vycisteni. Zajimave je ze napsali ze jim to potom slape.
    A zadny problem nikdo z kolegu nehlasil od 22 hodiny. A neni to ani hlaseno v systemu chyb a ani v interni oblasti.
    Tim chci rict ze pokud rano prijdu a je tu spousta prispevku ze nejde chat, tak samozrejme to proverim. Pokud ,ale chat bezi, tak muze byt chyba v udrzbe PC nebo nekde trasou pripojeni. Kdy za pripojeni BP urcite zodpovednost nenese.

8. buubaak

buubaak User

mě už taky jde a nic jsem čistit nepotřeboval, tak to čištěni je jen odůvodnění , že to není problém u DO ale byl

9. buubaak - Nemusel byt u DO, jak pise Belgam mohlo to byt nekde na trase, treba nejaky uzel co ma spolecny cast CR a SR :)

Belgam - ja to beru, i kdyz osobne jsem to hlasila (nebo spise se ptala) mimo forum, protoze jsem mela podezreni na jine veci - mimo jine na vypadek u providera, pac tady ten net je na dve veci (chat nesel ani na zadnym pc v domacnosti) - a ani tam chat nefungoval Prestoze na foru v tu dobu nikdo nebyl, uchlacholila jsem sve obavy a sla spat :D
    Jen mne zarazilo, ze pises cizim jmenem ze si nekdo neumi udrzovat pc, aniz bys vedel, kde ten problem skutecne byl, to je vsechno. Treba onen problem s trasou se mohl projevit tak, ze tobe to slo i kdyz jinym ne :) Nic jinyho v tom nehledej.

10. Alspon je tu vidět jak se tu řeší problémy. Za všechno můžou hráči protože si nečistí PC nebo nemají aktuální Flash a Javu. Tohle je nejčastější odpoveď. Belgam a příště prosim tě nepiš mojim jménem na chat když nevíš zda jsem čistil nebo ne :p . A Little_Tali dík za podporu :))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.