Nejde mi 3d

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »»ToMካ«_18l-v-l, 14/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den mám prohlížeč maxthon 3 a nejde mi na tom spustit 3d píše mi to že mám zastaralej flas player přitom mám tu verzi kterou mi to doporučuje 18.0.0.232

Naposledy upraveno: 14/8/15
  2. |Oromë|

|Oromë| User

»»ToMካ«_18l-v-l V inom prehliadci hra ide spustit?

Neaktualizoval si nahodou maxthon nedavno? Predpokladam, ze pes bude zakopany niekde v prehliadaci. Osobne sa v nom moc nevyznam kedze ho nepouzivam. Skus cleaner, prejdi si pluginy ci tam nieco nerobi bordel. Ak nepomoze vymaz a znova stiahni prehliadac, pripadne to iste skus s FP.

3. ale ano na iným prohlížeči mi to ide a na maxthonu mi to taky jde ale jen na nový verzi a na nový verzi se mi ostatné stránky sekaj proto chci tu starou verzi a na ní to nejde

4. Belgam

Belgam Guest

Ale ty mas stary flashplayer. Nova verze je 18.0.0.232

5. špatně jsem to opsal mám 18.0.0.232

6. |Oromë|

|Oromë| User

»»ToMካ«_18l-v-l Tak to ale to tu asi nevyriesime, nove verzie sa nevydavaju len tak pre nic. Skor by somsa snazil vyriesit tie sekajuce stranky na novej verzii a nesiel by som nasilu do tej starej.

Ako som povedal, skus cleaner, prezri pluginy, skus znova naistalovat novu verziu a pod..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.