nejde mi CPU do lode

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ◄WILD][STAR►, 14/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahojte :) chcem sa spytat preco mi nejde dat ziadne CPU do vegy stale mi pise chybu ale do aegisi mi to ide dat normalne nechapem preco to nejde do vegy a skusal som aj restartut prehliadat a stale to nejde viete mi poradit dakujem :)

2. Altlantis

Altlantis User

Taky mi to nešlo :) Dej "odstanit aktuální konfiguraci a pak by ti to už mělo jít

3. to uz som spravol vsetko som vyhadzal s konfiguracie aj s 1 az s 2 a stale mi to nejde :(

4. Leon

Leon Guest

Použij ikonu zubatého kolečka v daném hangáru a resetuj vybavení, odloguj a znova naloguj.

5. Altlantis

Altlantis User

[​IMG] Na tohle klikni.Mě se to pak spravilo a funguje mi to vše( snad ten obázek uvidíš....)

6. diky moc uz mi to ide :) a ano videl som ten obrazok dobre :p este raz diky

7. Leon

Leon Guest

problém vyřešen.
    Dovolím si uzavřít.
    LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.