Nejde mi nalogovat

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Protector|OF|Lolix, Sep 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj od rána mi nejde nalogovat na mapu.
    ID 163242982

2. *SATKO*

*SATKO* User

aký server ?

3. Cz1

4. *SATKO*

*SATKO* User

Možno niečo robia,cca pred hodinou bol reštart.Toto si skúšal ? Technicke dotazy-FAQ - Co dělat když mi nejde hra?

5. Zkoušel nepomáhá

6. *SATKO*

*SATKO* User

V tom prípade musíš počkať,či nebudú aj iné hlásenia od hráčov.Moderátory to preveria a poradia Ti ako dalej.Cez to všetko to sem tam skúšaj znovu,možno to bude čoskoro v pohode

7. Altlantis

Altlantis User

Já se na CZ1 teď nalogoval bez problémů.. Zkus si přečistit pc CCleanerem a přihlásit se znova... Pokud to nepůjde tak to zkus zase za delší dobu

8. sufuzky

sufuzky User

Mne zas od rána nejde chat, píše spojenie zo serverom prerušené (ale nie v chate ale v logu)... chat zostane len zčiernutý.

9. Jessie

Jessie User

Protector|OF|Lolix prečisti počítač, prehliadač, prípadne skús iný prehliadač. Aktualizuj Flash/Javu.

sufuzky to isté čo som radi teraz o riadok vyššie, ak ti tam bude písať "Spojení se serverem prerušeno" tak je potrebné poslať na podporu IP adresu

10. [flav]

[flav] User

mna bi len zauimalo kedity ktori zneuzivaju bug na formaciach budu potrestany asi nigdi ze neviem nieco sa opravi druhe 1000x pokazy prepacte ze prispievam sem

Thread Status:
Not open for further replies.