nejde mi Start

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *Đablikjani*RAM*, 26/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den
    již druhý den mi nejde se připojit na hru.četla jsem tady Forko těch ketrým to nejde a udělala jsem všechny rady co se tu psali a stále nic.Přeinstalovala jsem Adobe Flash Player,Java vyčistila jsem PC přes Advanced SystemCare 7.Stále mi nenaskakuje START.Skusila jsem se připojit na CZ2 a tam jsem se připojila bez problému.Tak prosím čím to může být opravdu si už nevím rady jak je to možné.Hraju to od 10.8.2011a nikdy jsem takový problém neměla.Prosím tedy o radu co dál.Děkuji

2. Sid

Sid Guest

Mno je hezké, že píšeš kam se připojíš, ale ani čárka nějakých podstatných informací kde ti to nejde. Bylo by fajn dodat server, kde je problém a také patřičné ID.

3. omlouvám se ...je to server CZ1 ale nwm zda sem napsat ID.Mám strach ho sem psát aby jsem o účet nepřišla.

4. Sid

Sid Guest

____HΛRD_CORΞ____ Buď si okamžitě změníš avatar a nebo bude následovat ban na fórum, ale postarám se i o zamezení přístupu k hře.

Do té doby se s tebou odmítám bavit a tvůj post bez citace mažu.

*Đablikjani*RAM* ID je pouze číselné vyjádření tvého nicku, nejde nijak zneužít, umožní pouze rychlejší vyhledání správného účtu administrátorům.

5. Přeinstalovala jsem také prohlížeč a skoušela jsem to na třech prohlížečích a stále bez úspěchu.
    server : CZ1
    ID : 75866222
    Prosím snad už mám vše v pořádku a nic tu nechybí

6. Duckis

Duckis User

Ahoj tiež mi to nejde čistil som PC cez Advance SystemCare server CZ1
    ID 80075233 dakujem za pomoc .. všetko som preinštaloval a tak

7. Sid

Sid Guest

Mno jediné co vám mohu ještě poradit, je udělat si testy, aby jste viděli jak jste na tom s připojením, případně zda máte v pořádku javu.

Vzorový příklad nahlášení technického problému ve hře

Prozatím nemáme z BP žádné oficiální vyjádření k tomuto problému, hlášen byl.

Zajímavé je, že někteří hráči se připojit do hry mohou a jiní nemohou.

Při problémech na hlavní stránce, stačí použít tlačítko na obnovení stránky.

8. Přeinstalovala jsem Javu a test ineternetu jsem zkoušela a po tutom čištění co dělám už dva dny to jde dobře.No tedy se nedá nic dělat než čekat.Počkám si tedy na vyjádření a budu to nadále zkoušet.Moc děkuju za rady Side

9. FoxPetr

FoxPetr User

Já si myslím,že si z nás akorát dělaj srandu.Už z těch přízpěvků co sem pročet.Dva dny nedělám nic jinýho než čistím pc,odinstalovávám a nainstalovávám fash i javu a systém se stále nenačte.Když se načítání zastaví,klepnu do okna pravým čudlíkem a objeví se akorát film nenačten a o aplikaci falsh player.

10. Duckis

Duckis User

mne to včera rano šlo ... asi niak do 4 hodiny poobede .. potom mi hodilko nove spojeni a nedalo sa mi prihlasit na mapu a večer som asi 20 min vkuse refreshoval stranku a nakoniec mi to išlo .. teraz sa mi to zastavi v polke a dalej mi to nejdeš čakal som asi 2 hodiny a nič ... nuž budem si musiet počkat ale mrzi ma to že su taketo problemi .. :) dakujem za pomoc prajem pekny deň sid :))

11. Sid

Sid Guest

FoxPetr co ti na to říct, buď ti to pomůže a nebo máš bohužel smůlu a musíš počkat, až z BP obdržíme vyjádření, případně až se chyba "sama" někde neodstraní.

12. ¤°X°¤

¤°X°¤ User

Snad se to vyřeší mě nejde server CZ1 a CZ3 ale CZ2 ano tak tomu nerozumim hraju na CZ3 a celkem mi to vadí když do této hry dávám peníze a pak si ji a ni nemohu zahrát....

13. Korben

Korben User

____HΛRD_CORΞ____ Budeš musieť na fórum prispievať s iného účtu. Tento nick nieje vhodný a bude zablokovaný.

14. Ahoj hraji na cz1. Já se sice na mapu dostanu občas po i 11 pokusech. To mi ještě nejde minimama tak dělám znovu relog.
    Neříkejte mi že je to problém pc. 1 nebo 2 případy jo to bych pochopil ale je nás spousta. A rada vyčistit pc je na 2 věci

15. Sid

Sid Guest

SAMOTÁŘ_78.KV a co rada číst předchozí příspěvky? To je také k ničemu viď?

16. FoxPetr

FoxPetr User

Já hlásím,že už mi to jede sice doma přes wifinu a operu,ale jede.ještě uvidím v práci jak mi to vezme O2 modem,s tím bejvaj kapánek potíže nomálně.

17. Kubino

Kubino Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.