Chyby Nejde nalogovať

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by sufuzky, May 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sufuzky

sufuzky User

Dobrý den, pred ca. 20 minutami som pukol v kuiper bráne dal som opravu a laglo sa mi čakal som kým sa mi to opraví minutu a nič tak som relogol. Po relogu som dal štart a stále píše načíta sa a točí sa to dokola. Skúšal som to na inom pc a mobile a všade to isté. Prečistil som pc aktualizoval prehiadač aj flash a stále nič, tak som sa došiel spýtať čo mám robiť.
    27.05.2016 - 16:36[​IMG]Kosmická loď opravena.
    27.05.2016 - 16:35[​IMG]Tvá loď byla zničena vetřeleckou lodí typu Streuner Soldier.
    Mal by som byť na základni teda, shcválne som skúsil zmeniť lod cez ten nový hangar a píše že sa nenáchadzam na základni.
    EDIT: skúsil som lognút na druhom účte tam to ide lognúť.
    Obávam sa že budem niekde zaseknutý.

Last edited: May 27, 2016
  2. Myslím že tu ti nemajú ako pomôcť, napíš na podporu a vytiahnu ťa.

3. sufuzky

sufuzky User

Napísal som teda na podporu. Zvikne mi chodiť ked tam píšem potvrdenie tento krát mi to neprišlo mám na mysli:Děkujeme, že jste kontaktovali zákaznickou podporu společnosti Bigpoint... Tak som napísal ešte raz lebo nebol som si istý či to teda poslalo a zas nič neprišlo dúfam že teda je všetko v poriadku.

4. Taky se mi to stalo.. =o))).. Napsal jsem na podporu, tak uvidíme.. Už ti na to odepsali?

5. sufuzky

sufuzky User

Takže áno odpísali, problém sa snažia riešiť. ;-)

6. Jessie

Jessie User

Ďalšia kounikácia s podporou, považujem za vyriešené
    LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.