Nejde postavit letoun apis

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .-skoda-., 3/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .-skoda-.

.-skoda-. User

Dobrý den, mám problém s postavením letounu Apis píše mi to že letoun byl už postaven a další postavit nemůžu i když mám dalších 45dílků. Co stím mám dělat děkuji za odpovědi

2. a nemáš ho už náhodou postavený? :D

3. *Firefox1*

*Firefox1* User

Múžeš postavit jen jeden Apis

4. .-skoda-.

.-skoda-. User

postavený ho už mám ale viděl jsem že někteří hráči ho májí i 10x tak se ptám kde je problém že ho nemůžu postavit znovu

5. *Firefox1*

*Firefox1* User

Můžeš ho postavit znova jen když ti rupne, jinak ne.

6. jeste sem nevidel hrace ktery by mel vice letounu nez celkem 10-jsou to 8 irisu a jeden apis a jeden zeus cca 10 letounu tak by me zajimalo kde si videl 10 apisu :) nebo spise co sis predtim dal :)

7. TRIXT

TRIXT User

.-skoda-.: Ten desátý letoun, co jsi viděl není Apis, ale Zeus. Dílky do Zeuse můžeš získat jen ze zlatých beden, které jsou na akci Zeus. Viz. FAQ - Letoun ZEUS

Ryshacek tohle ocenil(a).
  8. PaiMei

PaiMei User

.-skoda-. Maximálně můžeš mít 8 irisů (flaxů) + 1 apis + 1 zeus. A navíc můžeš mít ještě jeden apis a zeus postavený. Ty ale využiješ pouze v případě, že ti původní apis a zeus rupnou. Máš je prostě do zásoby.

9. .-skoda-.

.-skoda-. User

Děkuji vám všem za objasnění :)

10. |Oromë|

|Oromë| User

Dakujem za odpovede, samozrejme apis mozes postavit len 1.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.