Nejde postavit letoun apis

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by .-skoda-., Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .-skoda-.

.-skoda-. User

Dobrý den, mám problém s postavením letounu Apis píše mi to že letoun byl už postaven a další postavit nemůžu i když mám dalších 45dílků. Co stím mám dělat děkuji za odpovědi

2. a nemáš ho už náhodou postavený? :D

3. *Firefox1*

*Firefox1* User

Múžeš postavit jen jeden Apis

4. .-skoda-.

.-skoda-. User

postavený ho už mám ale viděl jsem že někteří hráči ho májí i 10x tak se ptám kde je problém že ho nemůžu postavit znovu

5. *Firefox1*

*Firefox1* User

Můžeš ho postavit znova jen když ti rupne, jinak ne.

6. jeste sem nevidel hrace ktery by mel vice letounu nez celkem 10-jsou to 8 irisu a jeden apis a jeden zeus cca 10 letounu tak by me zajimalo kde si videl 10 apisu :) nebo spise co sis predtim dal :)

7. TRIXT

TRIXT User

.-skoda-.: Ten desátý letoun, co jsi viděl není Apis, ale Zeus. Dílky do Zeuse můžeš získat jen ze zlatých beden, které jsou na akci Zeus. Viz. FAQ - Letoun ZEUS

Ryshacek likes this.
  8. PaiMei

PaiMei User

.-skoda-. Maximálně můžeš mít 8 irisů (flaxů) + 1 apis + 1 zeus. A navíc můžeš mít ještě jeden apis a zeus postavený. Ty ale využiješ pouze v případě, že ti původní apis a zeus rupnou. Máš je prostě do zásoby.

9. .-skoda-.

.-skoda-. User

Děkuji vám všem za objasnění :)

10. |Oromë|

|Oromë| User

Dakujem za odpovede, samozrejme apis mozes postavit len 1.

Zodpovedane, LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.