Nejde se mi přihlásit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem xStepanx, 9/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xStepanx

xStepanx User

Ahoj
    Mam problém s přihlášením na můj starší účet. Chtěl jsem si po dleší době zahrát a nemůžu se přihlásit.
    Bohužel nevím ID a tak se chci zeptat jestli se dá nějak zjistit když vím server a nick.
    Děkuji

2. |Oromë|

|Oromë| User

xStepanx Bez ID ti ucet nikto nenajde. Mohol byt po dlhej neaktivite zruseny alebo zadavas zle udaje.

Prejdi si mail ci tam nemas zaznamenane ID, napr. v starej komunikacii s podporou.

3. xStepanx

xStepanx User

Ucet byl presunut na cz1 a v ostatnich prispevcich na foru sem zjistil že někomu našli ID jen přes to že věděli nick server a nazev klanu kde byl ten hrač.
    Proto se chci zeptat jestli se to da dohledat nějak.
    A email mam bohužel promazaný takže ID a BIG taky nemam neposilal jsem si sms nikdy.
    Udaje zadavam spravne protože by mi to vyhodilo: špatne heslo nebo už. jmeno
    Ale vyhodi to homeloginerror tak nevím jestli je tam BAN nebo byl učet smazany

4. Drift1

Drift1 User

Učet se přesunout na jiný server nedá.Pokud se někdy podařilo zjistit ID a Big tak asi jen náhodou..máte to mít zaznamenané...pokud ti to píše error tak buď zadáváš zlý nick nebo je na něm ban ať už za cokoli..jediná komunikace je možná s podporou ale bez ID a BIG máš smulu.

5. xStepanx

xStepanx User

Takže se nedá už nic dělat?

6. Belgam

Belgam Guest

Nevim ,ale me to pripada jak nejaky pokus se dostat zpet k uctu. Jeden ucet zabanovan za programy, dalsi za prodej. To potom je docela jasne, ze se tam neprihlasis.

7. Drift1

Drift1 User

Ou čistota pul zdraví se říká..nuž takhle se dostaneš akorát jen k tomu nápisu,,error,, a i ten si nezasloužíš..fuj..

8. xStepanx

xStepanx User

Jak to myslis za prodej?

9. Drift1

Drift1 User

10. Belgam

Belgam Guest

Tak jak jsem to napsal, prodej,darovani a podobne spekulace jsou proti VOP. Nebo si uz ani nepamatujes kde si drive hral?

11. xStepanx

xStepanx User

Ja si to pamatuju ale ted jde o proc myslis ze sem prodal ucet?
    Ten ucet je jen muj a nikomu sem ho neprodaval pouze sem nehral dlouho
    DO a po čase sem zjistil že se tam nejde lognout.

12. Belgam

Belgam Guest

Tak ty jsi nehral, ale nekdo jiny.To je stejne, na tom se prece nic nemeni.

13. xStepanx

xStepanx User

Na tom uctu nikdo nehral uz pres rok
    ------------------
    a jak vis jaky ucet vubec jde?

Naposledy upraveno moderátorem: 11/1/16
  14. -xghost-

-xghost- User

No pokud tam přes rok nikdo nehrál, mohl by už být účet smazaný. Ikdyž kdoví, jak to bude. Já se cca před rokem a půl taky vrátil k DO po více jak roční pauze (vzpomenout si na heslo, to byl mazec) a jelikož nedělám žádný vopičárny, všechno šlo v poho.

15. xStepanx

xStepanx User

a mam jmeno ulozeny v mailu a heslo vim z hlavy jak basnicku.

16. -xghost-

-xghost- User

To ti věřím. Půjde asi o ty vopičárny. Ať už to bylo cokoliv :)

17. maisu1970

maisu1970 User

Jak dlouho by musel být učet neaktivní aby se smazal?

18. maisu1970 4 týždne ale to ti ho len deaktivuje ak ho chceš zmazať pernamentne buď napíš dačo pikantné na podporu alebo ho zmaž cez BP portál.

19. TRIXT

TRIXT User

20. TRIXT ja viem že podpora banuje ale keď sa na to pozreš z druheho uhla podhladu rozdiel medzi vymazaným a zabanovaným účtom nieje tak či tak sa naň už potom neprihlášiš :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.