Nejde vziat 5 uloha

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by *pursuer*, Apr 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *pursuer*

*pursuer* User

Pisal som na podporu,ze mi nejde vziat piatu ulohu a dostal som odpoved od slecny alebo pani,ze vseobecne otazky mam smerovat na forum,tak pisem sem.Problem mam ten ako som spomenul,ze piatu ulohu neviem vziat.Nedavno som jednu splnil a nejde mi vziat dalsia uloha a mam len 4 aktivne a maximalny pocet je 5.Dakujem za radu na fore. ;)

-baghira2- likes this.
  2. Jessie

Jessie User

Vieš nám dať screene o ktorú presne ide?

-baghira2- likes this.
  3. *pursuer*

*pursuer* User

Ziadnu ulohu neviem prijat to je ten problem.Zostavajuce sloty misii mi pise 0.A ziadnu neviem prijat,pritom mam len 4 misie prijate,kedze pred par dnami som jednu spravil a dalsie som nebral.

-baghira2- likes this.
  4. *pursuer*

*pursuer* User

Z podpory ma odkazala slecna,ci pani na forum hry a tu som tiez za dva pracovne dni nijak nepochodil.Nuz neviem,co si o tom mysliet teraz :rolleyes:

-baghira2- likes this.
  5. Admin ti odpověděl. Tak mu dodej, o co tě žádal, nebo napiš neumím to. Pokud budeš chtít, aby se ti na to podíval admin, bude potřebovat tvoje ID a server.
    Ty lidi tady normálně chodí do práce (někteří třeba studují na vysoké), dělají to ve svém volném čase, zadarmo.

Last edited: Apr 7, 2017
  6. *pursuer*

*pursuer* User

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► - lenze on si myslel,ze mi nejde vziat urcitu ulohu,ale mne nejde vziat ziadnu(nebudem screenovat 300uloh),co som aj odpovedal,takze kedze nie si admin ani moderator ani nevies v com je problem,tak tvoj post ma zial nulovu informacnu hodnotu :/ A ked bude potrebovat moje ID a server,tak sa na to spyta,aj ked uz som pisal na podporu a som bol odkazany na forum,tak to zrejme nepotrebuju,zrejme mi rada na fore ma stacit,tak som zvedavy.

-baghira2- likes this.
  7. Borat

Borat User

Skúšal si iný prehliadač? Skúšal si prerušiť všetky úlohy, vypnúť hru na aspoň 15 minút a použiť CCleaner?

8. *pursuer*

*pursuer* User

No rusit ulohy ozaj nejdem,ked tam mam rozrobene take ulohy ako je zabi 400 uber krys,1000 uber mordonov a 2000 uber saimonov,ci citadelky a tisice protegitov s cubami.Cleaner som skusal aj hra bola vypnuta,problem mam odkedy som splnil jednu z uloh.Ani iny prehliadac nepomohol

-baghira2- likes this.
  9. Jessie

Jessie User

10. *pursuer*

*pursuer* User

Jessie - nech sa paci,tu je moje ID: 38042865
    Za pripadne vyriesenie dakujem vopred.

-baghira2- likes this.
  11. Jessie

Jessie User

Trosku som asi v pomikove
    vraj máš toto na účte
    http://prntscr.com/eustnd

to je vôbec možné mať toľko úloh zapnutých? Sa niečo zmenilo za posledné dni o čom neviem alebo ako? :D

-baghira2- likes this.
  12. 123812

123812 User

Jessie To bude asi nějaká chyba :D Tolik misí určitě vzít nemůžeš... Maximálně 5 misí - 1 mise akce - 1 týdenní - 2 denní (normální + refrakce)

-baghira2- likes this.
  13. *pursuer*

*pursuer* User

No moze byt,ked vezmes dennu a kazdy den novu dennu zoberes,ale ju nespravis,tak tam mas kvantum dennych potom :) Ale normalne ulohy som vzal 4,ale uz mi ide vziat aj piatu,len dufam,ze sa to uz nepokasle.Neviem co si tam poklikal,ale uz mi ide vziat piatu normalnu.Dakujem ;)

-baghira2- likes this.
  14. piatok

piatok User

Jessie , neviem či môžem písať na toto vlákno, ale ked sa píše o tých úlohách , tak vtedy si ma prosil o ID , že sa pozrieš na ten môj problém ohľadom nových úloh na hráčov ktoré doteraz nemám. Koľko je to ? 2týždne od pridania tych nových úloh na lode a doposiaľ sa nijako presne nevyjadrila podpora keďže ma poslala tu na fórum a tu mi nikto z moderátorov neodpovedá. Čo si potom o vás človek pomyslí....
    AK by si mal dalšiu otázku namňa a nechce sa ti hľadať kde som písal tu ID tak moje ID : 164170059, CZ2
    Za vybavenie môjho problému vopred ďakujem. :D

15. ZOHAN

ZOHAN User

jde vzít i 21 a nemám úkoly mise zapnuté ještě.....

16. 123812

123812 User

Ty můžeš vzít další denní, pokud jsi nesplnil minulou ? To je zajímavé, to mi nikdy nešlo ...

17. Jessie

Jessie User

piatok a ja som ťa vtedy pridal do mojho hlásenia pre vývojarov, akorát zatiaľ neviem čo stým, jedine čo môžem požiadať Raziela aby to pushol vývojarom a niekto sa na to pozrel kde je chyba alebo mi dal vysvetlenie ktoré môžem dať tebe
    problem.jpg

123812 no to dnes aj vyskúšam tieto úlohy lebo sa mi to nezdá.

-baghira2- likes this.
  18. *pursuer*

*pursuer* User

Jessie - no a zasa mi nejde vziat piata uloha.Nechapem co s tym je.Este dnes doobedu to slo a teraz som pozeral denne,ci som vzal a z normalnych mi tam zasa ukazuje 0,ze nemozem dalsie prijat a ziadnu mi neukazuje na prijatie.Neviem,co s tym moze byt sakra :confused:

123812 - vsetky okrem tych na sutri.A len v dany den,.

-baghira2- likes this.
  19. Vibe

Vibe User

*pursuer*
    jak psali kolegové, mise můžeš brát pouze v omezeném počtu. Nyní jsem vyzkoušel tvůj daný problém na svém herním účtu a došel k věci že se "sčítají" normální mise a týdenní. Tedy alespoň jsem to tak vypozoroval, tak se omlouvám, zda-li se pletu. Vyzkoušel bych u tebe zrušit všechny týdenní mise a pozorovat, jestli se Ti otevřela ta normální. U denních se to počitá zas jinak, ale mam pocit, že i zde je počet omezen na 10, jak psal hráč ZOHAN, možné mít otevřeno i 21 misí najednou :)) Snad jsem trošku pomohl ;-)

20. *pursuer*

*pursuer* User

Vibe - neboj to viem,ze len v obmedzenom mnozstve to ide vziat ;) Ale rozluskol si to.Skutocne to tak je,ze ked vezmem tyzdennu ulohu,tak mi ju berie ako normalnu a ked ju splnim alebo zrusim,zrazu mi ide vziat aj piata uloha.Tak uz vieme,kde je pes zakopany :)

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.