Chyby nelze nalogovat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •†chAosPUNX†•, 1/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,od včera mi nejde nalogovat,myslím že jsem uvizl v UBA.Nevim si rady,zkusil jsem snad vše.
    Pomužete mi?

Naposledy upraveno: 1/9/15
  2. TRIXT

TRIXT User

•†chAosPUNX†•: Pokud jsi uvízl v UBA aréně, budeš muset napsat na podporu. Je ale otázka, zda nemáš jen problém s internetem nebo svým PC. Zkusil jsi pročistit PC ccleanerem, zkusil jsi jiný prohlížeč? Po jak dlouhé době jsi se pokusil znovu přihlásit? Včera jsme totiž u nás v klanu zaznamenali krátkodobé problémy s přihlášením, kdy se nedařilo načíst hlavní stránku. Po pár minutách se ale vše načetlo v pořádku.

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. zkusil jsem vse když prepnu lod aniz bych dal start tak mi to napise ,,Své hangárové haly můžeš měnit jen na vesmírné základně.''
    Připojením to není vš funguje,tak jak má.
    na podporu jsem napsal už v 8 rano a jeste se mi neozvaly v cem je neplecha...
    Díky:
    ★G҉R҉I҉N҉Đ҉C҉O҉R҉E★
    Klan: C-3PO

5. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.