Chyby nelze nalogovat

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by •†chAosPUNX†•, Sep 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím,od včera mi nejde nalogovat,myslím že jsem uvizl v UBA.Nevim si rady,zkusil jsem snad vše.
    Pomužete mi?

Last edited: Sep 1, 2015
  2. TRIXT

TRIXT User

•†chAosPUNX†•: Pokud jsi uvízl v UBA aréně, budeš muset napsat na podporu. Je ale otázka, zda nemáš jen problém s internetem nebo svým PC. Zkusil jsi pročistit PC ccleanerem, zkusil jsi jiný prohlížeč? Po jak dlouhé době jsi se pokusil znovu přihlásit? Včera jsme totiž u nás v klanu zaznamenali krátkodobé problémy s přihlášením, kdy se nedařilo načíst hlavní stránku. Po pár minutách se ale vše načetlo v pořádku.

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. zkusil jsem vse když prepnu lod aniz bych dal start tak mi to napise ,,Své hangárové haly můžeš měnit jen na vesmírné základně.''
    Připojením to není vš funguje,tak jak má.
    na podporu jsem napsal už v 8 rano a jeste se mi neozvaly v cem je neplecha...
    Díky:
    ★G҉R҉I҉N҉Đ҉C҉O҉R҉E★
    Klan: C-3PO

5. |Oromë|

|Oromë| User

Thread Status:
Not open for further replies.