Chyby Nelze se přihlásit do hry

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by otykac, Jul 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. otykac

otykac User

Dobrý den hraji na serveru cz3 a nelze se mi přihlásit do hry zadám všechno správně a jak dám přihlásit tak mi to nic nenapíše a hodí mě to zpátky na přihlašovací stránku nevíte někdo co stím je ? včera mi to fachalo normálně :(

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

otykac pokud jsi si jistý že zadáváš všechny údaje správně, a stále tě vyhazuje zpět na přihlašovací stránku, napiš na podporu hry, ta ti může poradit co s účtem je. Nicméně musíš tam dodat ID nebo číslo daného účtu, bez jednoho z těchto údajů to nepůjde.

3. otykac

otykac User

Zdravím rád bych ale kdo si to má pamatovat ? včera mi to šlo uplně vcajku a dneska se chci přihlásot zadávám vše správně heslo i nick a prostě mě to nepřihlásí a dá mě to zpátky na přihlašovací stránku bez ničeho, kdyby mi aspon napsalo jaký to má problem :(

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

otykac to je stejné jako s rodným číslem, nebo občanským průkazem. Ty údaje použiješ zřídka, ale stejně ty údaje musíš znát, a nikdo cizí je za tebe znát nemůže.
    A pokud ti to dělá to co popisuješ, může to znamenat i ban na účet. Každopádně toto ti mohou říci jen na podpoře.

5. otykac

otykac User

Marvin děkuji ti za odpověď nemám za co dostat ban :) účet s nikým nesdílím nebotuju atd ty kraviny všechno mam poctivě a jestli si stěžuje nějakej hráč že jsem silnější jak on a oni mi dají ban ? neměl by jsem dostat nějakej email o tom, že mam ban na účet ? nebo či co ? já to prostě nechápu :) na podpoře mi napsaly že tam nikdo není a prostě co mam si vylízat oko ? s prominutím ? štve mě to a dost !!

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

otykac o banu na účet je hráč informovaný prostřednictvím emailu který je k danému účtu autorizovaný. Nicméně toto je jen možnost, na fóru nic prověřit nemůžeme, toto je záležitost podpory a je potřeba to řešit tam. Zde na fóru to probírat je bezpředmětné.

7. otykac

otykac User

Tak ať mi ti milí páni z podpory napíšou a budu jím vděčnej :) děkuji :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

otykac to se asi nestane. :) Napiš na podporu z autorizovaného emailu, přidej ID nebo BIG daného účtu, slušně popiš problém a jsem si jistý že nebude s komunikací žádný problém. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.