nelze se prihlasit

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by pionyr66, Sep 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pionyr66

pionyr66 User

[​IMG]67622488 cz-2 opet se nelze prihlasit cca 20minut portoval jsem se a od te doby opet nefunkcni hra.co s tim prosim je!!! dik za info

vse jsem provedl dle napsanych rad a oporuceni a stejne to nelze se prihlasit na herni mapu!!!

Last edited: Sep 3, 2018
  2. =Marvin=

=Marvin= User

Děkuji Cruenta za odkazy, autoru doporučím si vložená témata projít, najdeš v nich rady jak pomoci výkonu hry a řešení obecných problémů s připojením. Otestoval jsem cz2 a přihlášení funguje, portování také, ostatní hráče jsem rovněž potkal, čiže to vypadá spíše na individuální problém. Pokud ani po provedení doporušených kroků a ranním restartu hra nepůjde, dej nám prosím vědět.

3. pionyr66

pionyr66 User

vse jsem provedl dle napsanych rad a doporuceni a stejne to nelze se prihlasit na herni mapu!!! na jiny ucet co mam na cz-2 se prihlasim uplne normalne tak proc se nemohu prihlasit na tento ucet a navic kdyz si kazdy mesic platim BP premium

Last edited: Sep 3, 2018
  4. ako vidím niesom sám čo stým mám problém mňa niekto zase zostrelil na uberke a ako som dal opraviť odvtedy to nejde ....
    -----------
    Marvine spravil som všetko vytvoril som si aj nový účet na cz 2 a tam sa viem prihlásiť aj na mapu takže u mňa v pc problém asi nieje len tomto účte to nejde nechápem či je tam niečo zaseknuté alebo čo .... Keďže sa už pár hodín len Vytváří spojení...
    [​IMG] 62331317

Last edited by moderator: Sep 3, 2018
  5. =Marvin=

=Marvin= User

¯¯¯¯¯¯RДSК¯¯¯¯¯¯19 zkus počkat na ten ranní restart. Pokud ani to nepomůže, napiš na podporu a zkus požádat ať tě přehodí na jinou mapu, to by mohlo teoreticky tento problém vyřešit.

6. Teraz som sa prihlásil a už som sa nalogoval takže asi nejaký zásek keďže asi pomohol ten reštart ráno .... lenže je to dosť nepríjemné takéto záseky keďže tam má človek prémko a slevák

7. Forkys

Forkys User

Vzhledem k delsi neaktivite v tomto tematu, je jiz zrejmne problem s prihlasovanim vyresen. Uzaviram.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.