Podpora Nelze se připojit do hry a ztráta brány

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☮Đдяķ†Łєğįσηş☮, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,včera ve 00:10 jsem byl v bráně Gamma,hra se mi sekla a potom jsem se nemohl přihlásit zpět do hry a přišel jsem o poslední život v bráně.Chtěl bych požádat bud o prověření a nebo vrácení 1 života.Pro jistotu přidávám informace o rychlosti internetu.
    http://rychlost.cz/vysledek/20153260286-482e/

Děkuji za odpověd.

2. Korben

Korben User

Informácie o internete sú zbytočné. Bránu preveruje systém, po strate posledného života a ak bola chyba u BP, tak sa ti brána vráti do 48 hodín, ale ak bola chyba v internetovej sieti , tak máš smolu a bránu ti nikto nevráti.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. Korben

Korben User

Nieje za čo. Robil som teraz brány a išlo mi to úplne bez problémov, ani jeden zásek. Ak ti to sekalo v bráne, tak by si si mal urobiť asi údržbu PC.

4. Tak já jsem před tím dělal Alfu,Betu a v pohodě.Jinak co se týče údržby tak ji dělám pravidelně.Ccleaner atp.Ale děkuji za radu :)

5. Korben

Korben User

Robil si ju aj po tých bránach?

6. |Oromë|

|Oromë| User

☮Đдяķ†Łєğįσηş☮ Bohuzial hra ti mohla ist dobre, no staci jeden vypadok pripojenia a zivot je prec.

System vyhodnocuje do 48 hod. ci bola chyba na strane DO, ak nebola, branu ti uz nikto nevrati.

Naposledy upraveno: 19/8/15
  7. |Oromë| Ano to máš pravdu,ale záleží kde ta chyba je,zda někde na trase nebo někde mezi židlí a PC :).Nicméně at už byla chyba kdekoliv tak mám smůlu i po 48h.Pohoda :)
    PS:Korbene díky za podporu :)

8. PaiMei

PaiMei User

Je to trochu OT, ale často hraju po kavárnách a zrovna gammu si nechávám na doma na kvalitnější připojení. Jen poradím, z gammy je za odměnu 60k urka a myslím, že se vyplatí za 10k koupit jeden záložní život. Protože je lepší přijít o 10k urka než o 60. A nejde jen o nebezpečí z NPC, ale právě díky nepředvídatelným lagům a výpadkům spojení.

9. PaiMei já po kavárnách nehraju,hraju doma na optice :) Takže u mě opravdu nějaké lagy nebo dokonce výpadek spojení není reálný,aspon něco:),každopádně gamma je pryč a systém to bohužel vyhodnotil v můj neprospěch,ale děkuji za odpovědi :)

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

☮Đдяķ†Łєğįσηş☮ ale ano, i na optice může být výpadek docela reálný. Internetová síť nejsi jenom ty a BP, ale data mezi vámi prochází po trase přes mnoho uzlů, na každém z nich může dojít k probému a už je výpadek na světě. Takže stejně užitečné jako testy připojení je dodat i Trasování spojení a odezvy, a úplně nejlepší je vyplnit všechny testy podle Ohlašování technických problémů ve hře. Z toho už se dá docela dobře vidět, jestli má hráč vše potřebné jak má být a kde případně nastal problém.
    Ale pokud se ti brána nevrátila, tak to zřejmě nebyla vina BP, ale internetové sítě, nebo je problém někde v tvém PC.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.