nelze se připojit na server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sobo15, 21/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sobo15

Sobo15 User

mám menší problém, dneska jsem se chtěl přihlásit do hry že se kouknu na ty nový aktualizace. Ale problém byl v tom že jak sem zadal jméno a heslo, kliknul jsem na tlačítko "přihlásit,, a zůstal jsem furt na přihlašovací stránce, ani po druhým pokusu to nešlo, tak sem to ještě skusil na jinym ůčtě a tam mi to šlo. nevíte čím by to mohlo být ? děkuji za rady a odpověď :)

2. Foяmi

Foяmi User

Jestli se ti neukázalo, že je heslo nebo jméno špatně zadané, tak máš ban na účet.

3. Sobo15

Sobo15 User

to by se ukázalo že mám BAN nebo ne ?

4. sufuzky

sufuzky User

A čo ti to napísalo ked si sa chcel prihlásiť?
    Skús pozrieť toto:FAQ - Co dělat když mi nejde hra?
    Pokial si dostal ban tak ak máš zapísané svoje ID tak sa spítaj na podpore či si náhodou nedostal ban.
    Alebo 2 možnosť niekomu si dal svoje údaje o účte a ten sa ti tam prihlásil a zmenil ti heslo...
    EDIT:
    Nie nechá ta to na stránke kde sa prihlásuješ.

Naposledy upraveno: 21/9/15
  5. Sobo15

Sobo15 User

když sem se přihlašoval nic mi to neukázalo a vypadalo to jaky kdyby byl relog stránky

6. sufuzky

sufuzky User

Takže ked sa chceš prihlasiť tak ti to relogne stranku len? Kedby si napr. napísal zle heslo alebo by ti ho niekdo zmenil(proste zle napísane údaje) tak by ti napísalo: zadal si zle heslo alebo meno... Takže s velkou pravdepodobnosťou budeš mať ban. Pokial vieš svoje ID tak dole klikni na podporu napíš mail na ktorý chceš aby prišla odpoved a spítaj sa či máš ban a o dodaj ID poprípade server.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.