Nemizící HP ani štíty v boji

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -FETTY-, 16/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 123812

123812 User

Na 1 fotce nepoznáš že mu neubývají hp .. to spíše video..

2. uz sa to stalo aj mne aj som videl ze hraci 4 strielali po jednom kazdy okolo 40-45 tisic a on vkuse plny stit plny zivot dal dole vsetkych

3. Ahoj musím tež říct neco k tomu davam 62az 67 z ageiskuna bustrech HP neco pres 500 a stit neco k 400t a druha konfa 42 az 47 hp neco pres 500 a stit 720t a turek z vegou a formaci nuzky me dal na 4rany stacil jsem prepnout konfu ale nez jsem klinul jeho byl jsem na zakladnevsechno trvalo asi 5sekund pak dalsi vec .vyskocil jsem z masku pomoct kolegovi on golik tez daval rany za 47-52 plus rsb a ja 62 plus rsb a tez se mu nehlo hp a ani stit a jen tak tak jsem zdrhnul jak me vysvetlite pri takovem dmg od nas dvou se mohl stacit opravovat.mel jsem bustry dably na zivot stit dmg a 50% cooldownu zapinal jsem vsechno opravovani hp stit ish a opravovaciho robota a stejnak jsem sel dolu z hp a stitem jako bych nic nemel .Jak to probuch delate poradte me taky bych chtel jednou vystrilet pul mapy

Eρεβος*SK, oops.eu a pepan70 tohle ocenili.
  4. Korben

Korben User

Čo sa tu stále rieši? Ja som videl 80 ročnú babku na kolotoči. :D

Ak hráč niečo používa, tak skončí raz banom na účet, ak hrá poctivo, tak to vie. Nebudeme tu riešiť " jedna pani povedala"

Tu sa nič nedozvieme, lebo čarovný hráči sem nenapíšu a je zbytočné sa tu dohadovať čo sa stalo a čo nie.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.