nemohu se přihlasit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ReeaaL, 9/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ReeaaL

ReeaaL User

Dobrý den,

nedokažu se přihlasit na svůj jiny učet, nevim co se děje

ukazuje že je nějaka chyba: Web nemůže zobrazit tuto stránku., učet je na jmeno

buubaak hraji hlavně na cz3 a ted byvam j na cz1 na sve id si nevzpominam.

rano ještě šlo

2. |Oromë|

|Oromë| User

ReeaaL Vypadava viacero serverov, nejde o problem tvojho uctu. Musis cakat nez sa problem vyriesi.

Podla toho ako to pada a zle nacitava pojde asi opat o DDOS utoky, tentoraz docela silne.

3. ReeaaL

ReeaaL User

|Oromë| dik, uklidnil jsi mě, už jsem si myslel že mi někdo naboural učet, nebo jsem dostal banan za nic :) po 3 letech hrani

dik

4. ßlotrisß

ßlotrisß User

Mě jsi ani neuklidnil, nenabíhá mi hra, klikání bran ani hangár, prostě tam kde je potřeba adobeflash player.

5. Stačí čekat až se to vyřeší jak psal Orome. Nemusíme tu zase spamovat mě to nejde atd..

6. Bude to preto lebo prebiehaju DDOS ako písal Orome.

ps. Tie su riadne silné ako pozerám

7. Koudy-OP

Koudy-OP User

Musíme být trpěliví. Mezitím si doporučuju udělat něco školy, práce či cokoliv v domácnosti, abyste mysleli na něco jiného. :D BP určitě bojuje víc, než aktivně.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

V BP jsou si tohoto problému vědomi a pracují na odstranění, více podrobností nemáme. Nezbývá čekat než se to vyřeší, no spamování na fóru jako většinou nepomůže. Komu hra nejde, doporučuji jít alespoň pro dnešek jít dělat něco jiného, dát si občas pauzu jen prospěje. :)

EDIT: akorát nové informace:

na většinu serverů už by se mělo jít přihlásit, ty které stále nejdou by měly být přibližně do 2 hodin také dostupné, čili někdy kolem deváté.

9. pionyr66

pionyr66 User

prosim a co hraci kteri do toho davaji penize a chteji si zahrat, bude nejaka kompenzace?

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

pionyr66 nemyslím si že platíš za provoz hry. Pouze za výhody do hry. No otázka kompenzace je na BP, ale vzhledem k tomu že výpadek nebyl zase tak dlouhý a nepřesáhl dobu dostupnosti stanovenou VOP, žádnou bych ani nečekal.

Mimochodem hra by měla být opět dostupná, přečti si editaci mého postu výše.

11. pionyr66

pionyr66 User

ok dekuji ti za info i vyhody hry se plati a cas bezi. to je vse mej se

12. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Tak si výhody do hry neplať a nebudeš tuplakat:)) ostatně BPnevytrhne těch 50-100 kč co do toho děti strčej:))
    Ale až do toho budeš dávat několik desítek tisíc Kč každ měsíc a přímo BP do ruky za hru jako takovou,tak pak očekávej kmpenzaci:) do tě doby nemusí BP nic...pokud dodržují stabilitu hry dle psané míry.-) (odhadem by celkově za rok muselo mít DO výpadek minimálně měsic aby porušili VOPku oni:) což se nestane:)) )

13. Ja napríklad nemám v denníku záznam o dnešnom prihláseni a obdržaní 5 dnového bonusu za prihlásenie.

14. Marvin pise, ze uz by to malo ist, ale stale to (nahodne) hadze chyby 500. Na fb mi par ludi pisalo, ze im to robi tiez. Herne okno funguje, ale konfiguraciu som menil asi na 10x a kolega ani nemohol vyklikat GG. Server GE4. Navyse vcera ked som sa prihlasoval, tak na stranke boli namiesto textovych hodnot kluce :-O. Nieco tam domrvili chlapci. Inak nenalieham, len aby sa to nebralo, ze uz je to ok..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.