Chyby Nemohu se přihlásit

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by FuFuPříšerka, Sep 22, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý den stále se nemohu přihlásit do hry , už je to asi 3tí den . Primárně hraji na CZ3 ale když se slučovali servery a CZ3 nešla tak jsem si říkal že si zahraju zatím jinde a ono stejně nic . A teď nemůžu nijak přepnout server. co s tím ?

screen : https://ctrlv.cz/PuhG

ID : 97915473
    herní nick na cz3 : JRX_≈Daniel≈

Last edited: Sep 22, 2018
    jan42 likes this.
  2. Arya

Arya User

Ahoj,
    pokud se přihlásíš během slučování na jiný účet, tak se po skončení spojení z něj nedostaneš a zasekneš se tam. Napiš prosím na podporu hry a požádej o přehozeni na servr CZ3.

jan42 and -baghira2- like this.
  3. Děkuju moc už jsem to pořešil s podporou a jede mi to :)

jan42 likes this.
  4. -ark47-

-ark47- User

Dobrý den, též by jsem se chtěl k tomuto přidat. Píši ze sekundárního účtu na který se mi jde přihlásit, ale po dlouhý době jsem začal opět hrát a nejde se mi na hlavní účet přihlásit. Píše mi to toto:
    You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

Tak jsem se chtěl též zeptat, co a jak by jsem s tím měl dělat.

Děkuji za odpověď.

Last edited: Sep 22, 2018
    jan42 likes this.
  5. Arya

Arya User

FuFuPříšerka, je dobře, že se problém podařilo vyřešit a je to v pořádku. :) Přeji hodně úspěchů ve hře.

-ark47-, pravděpodobně jsi také přešel na jiný účet a po skončení spojení se ti účet zasekl. Budeš muset napsat na podporu hry a požádat o přehození na servr, na kterém běžně hraješ.

jan42 and -baghira2- like this.
  6. -ark47-

-ark47- User

Dobře mockrát děkuji. Už jsem napsal taky na podporu, tak snad se to nějak vyřeší. :)

7. Alyctro

Alyctro User

ahojte, už nvm do ktoreho vlakna písat , bo už nvm kde je sever , raz pisem problem v hre teraz sem bo to mi už neukazuje(ani reakciu som nikde nevidel na to co som pisal :)
    ciže znova : ) . 16*30 cca // robil som zetu v predposlednej vlne odislo spojenie , potom po 3 min som sa navela nalogoval , vyleteli na mna 2 strunery a bolo po zete xD
    okrem toho je problem sa nalogovat vseobecne, a okrem toho neslo vobec strielat . vsetci sa na vsetko stazuju ,ani sa necudujem , tiež si dam pauzu od tohoto ,bo to nejde , moderatori su už tiež podraždení z toho . jasne,, spajenie serverov je velka vec ,velky zasah ,že budu problemy, to bolo jasne ,ale uprimne ?? potesili by nejake kompenzacie od BP bo tot odradí vela hracov vratane mna :)

-baghira2-, jan42 and leosacek like this.
  8. Arya

Arya User

Alyctro, ano, spojení servrů není jednoduchá záležitost, z toho plynou tyto problémy. Vydrž, vydrž...;)

Hráči odesláni na podporu hry, téma uzamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.