Nemožnost komunikace?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ZOHAN, 12/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Zdravím a pozdravuji?
    Chtěl bych se dotázat na chování všech zůčastněných včerejší přestřelky,jak na chatu,tak na mapě 4-3? Po pokusu o komunikaci s moderátorem chatu nebo adminem, jsem byl zabanován na chatu. Po hodině odbanován a nevím,proč se to stalo?
    Následně jsem žádal na chatu o vysvětlení a odezva žádná,tak to píši zde.
    Bylo mi odpovězeno,že střílím admina a zde je jeho profil?
    http://cz1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6nHT6&profileCheck=JRr9Z&lang=cs
    Podotýkám,že jsem zdravotně postižený(špatně vidím) a mám neustálé problémy s hrou a lagy díky internetu od UPC a tohle mám ve výpisu,když jsem střílel interceptory a klkl mask:
    Sestřelil jsi astronauta •łИŦΞŖGΛŁΛĈŦłĈ•Δ (EIC).
    Netuším,kdo ,kdy a jak mě upozornil,že střílím admina,když herní chat není součástí hry a moc ho nepoužívám?Hlavně to zdůvodnění,že on mě nemohl střílet, mě opravdu pobavilo?
    Po upozornění na chatu,že admin nemá ani ish a ani emp jsem dostal ban chat?

Opravdu se mi líbí,jak se chováte k poctivým hráčům?
    Jsem zvědav na odezvu a už jsem registrován i na jiné hře?
    P.S.pro rýpaly mám v krvi asi cca 15 promile .-)

S úctou Váš anonymní registrovaný alkoholik ZOHAN

2. Belgam

Belgam Guest

Vsechno je jinak a prekrucujes vse na svoji stranu. Dale tu lzes, protoze ban jsi odstal pouze na 2 minuty a lhat se nema. Dalsi lez je ze nikdo na chatu nenapsal ze nepouzival ish, emp. Vse jsi si pouze domyslel Herni chat ti zablokujeme za lzi a hlavne kdyz sam pises ze chat moc nepouzivas.

Nic k reseni a uzamknuto.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.