Nenačítá se "Hlavní stránka"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Fifal1999, 9/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Fifal1999

Fifal1999 User

Dobrý den,
    Mám problém při načítání hl. stránky, vůbec se nemohu ani přihlásit, skočí mi to do:
    Nebyla přijata žádná data

ERR_EMPTY_RESPONSE

Někdy se mi po několika pokusech podaří přihlásit dostat se do hry a hrát, ale pak to zase nenačte (hl. stránka).
    Zkoušel jsem různé prohlížeče a různé wi-fi, pořád to stejné.
    Jediné na co jsem přišel, kdy to funguje je, když dám "Nové anonymní okno" TAK V NĚM MI TO FUNGUJE :DDD :)
    -
    ale přes to vážně nechci pořád chodit na DO, to je na něco jiného... :DD

Předem děkuji za jakékoli rady.
    Fifal

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Fifal1999 zkus si stejně jako já, co ve znalosti PC extra znalec nejsem, naťukat do googlu název chyby a vyjede ti telefonní seznam návodů a možných příčin daného problému. Najdeš jich habakuk, ale zda nějaké z těch univerzálních řešení zabere pro individuálně nastavený počítač a problém, je otázka.
    Osobně bych začal promazáním cache a kontrolou aktualizací, to je to nejjednodušší čím se dá začít.
    CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče

3. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Víš v čem je jádro pudla? Já ti to prozradím...je to ve wifi...
    Wifi občas "zahabruje" a stačí mikrosekundový výpadek a výsledek je ten,že se nenaloguješ:) též se mi to u wifi občas stávalo,proto hraju na kabelu:))
    zkus kabel místo wifiny a uvidíš,že to pojede:))

4. Fifal1999

Fifal1999 User

Marvine: cache prohlížeče a prohlížeč jsem už čistil, aktualizace také, všechny.
    DJ: No nevím, nevím.. šlo mi to vždycky normálně.. A na 3 různých wifinách, že by to dělalo stejně? a navíc, to by ani nefungovalo v anonymním okně, nemyslíš? :)

5. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

vše je možné...každá wifi čas od času zahabruje:) zkus kabel a uvidíš:)

6. ZOHAN

ZOHAN User

Já to mám na kabelu a mám s tím ten samý problém. údržba i restart routeru a stejně se nikdy na poprvé nepřihlásím na hlavní stránku. Dělá mi to cca týden.

7. Fifal1999

Fifal1999 User

Noo.. Tak vidíš, taky nevím co s tím dělat.. Taky cca týden.

8. |Oromë|

|Oromë| User

DJ-METRIX Vo wifi to nebude... Vyzera to na dake nestavenie PC, browseru, ovladacov.. proste niecoho v pc, potom vyskakuje tato chyba. Ako povedal kolega, na nete su rozne navody, staci par klikov v googli a najdete riesenia, to ci pomozu je uz otazne.

Nie som expert a takto na dialku sotva pomozem. Ak navody nepomozu, uz jedine si zavolat znameho alebo odniest do servisu ak mas ntb. Bol som uz v servise s podobnou otravnou drobnostou, boli tam docela fajn a za tu chvilkovu pomoc si ani nic nezobrali.

9. Korben

Korben User

Tak som si prečítal k tomu rôzne rady a na riešenie som našiel jeden postup.

Je potrebné otvoriť príkazový riadok vo Windowse. Kombinácia kláves Win + R

Ďalej postupne vkladať príkazy:
    • ipconfig /release
      ipconfig /all
      ipconfig /flushdns
      ipconfig /renew
    Následne je potrebný reštart PC.

Vyskúšané to nemám, je to vyčítané z rád ktoré som našiel na nete.

10. .R1dd1ck.

.R1dd1ck. User

Zdravim, tak isto ako aj vy mam rovnaky problem, robi to uz asi druhy tyzden. Pripojenie je cez kabel, ziadna wifi, vsetko ostatne funguje normalne, len sa nemozem prihlasit na DO, prihlasi ma po dlhom nacitavani tak na treti krat, niekedy vobec, dnes som sa tu skoro ani nedostal. Ocividne je niekde problem na strane prevadzkovatela domeny. Pripada mi to ako odmietanie sluzby respektive DDOS utok.

11. Korben

Korben User

12. siux

siux User

-Tento problém nastává velice často u WINDOWS10 a 8.1.
    -chybný registr
    -nebo, také to může způsobovat nějaký vir (doporučuji, aktualizovat antivir a popřípadě zkontrolovat s ním celé PC)
    -anI jedno nepomáhá ? Tuto chybu nejčastěji způsobuje prohlížeč "GOOGLE CHROME". Doporučoval bych ti, pokud chceš zůstat na jádru chromu prohlížeč BLACK HAWK - je to osekaný chrom. Já osobně používám prohlížeč WATER FOX a jsem nad míru spokojen ;-)
    -Další jak můžeš problém částečně vyřešit, jak psal již KORBEN pomocí příkazového řádku (cmd) Otevřeš si příkazový řádek a to ták, že do vyhledávače WINDOWS napíšeš "cmd". Otevře se ti
    černá obrazovka s bílím písmem. Potře vždy napíšeš jednotlévé příkazy

Cituji KORBENA
    ipconfig /release - NELEKNI SE, ŽE TI SPADNE INTERNET .
    ipconfig /all
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /renew
    - internet po napsání tohoto příkazu opět naskočí.

Ted k samotnému zadávání:
    mezi "IPCONFIG" a "/" musí být vždy mezera!! Jinak je příkaz nefunkční.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.