Nenovější server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DejwCZE, 24/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DejwCZE

DejwCZE User

Ahoj chtěl bych se zeptat jaký je aktuálně nejnovější server ?? díky :)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

DejwCZE nejnovejsi jsou vzdy servery s nejvyssi cislici, tj. napriklad servery cz3, GE7, apod. Ktery je uplne nejnovejsi, to bohuzel presneji nevim. :)
    Nicmene osobne bych na novych serverech nezacinal, sice se tam super vydelava a drazi, ale naopak tam vetsinou hrava nejmene hracu.

3. DejwCZE

DejwCZE User

Dík za rychlou odpoved ale co pamatuju tak cz3 a ge7 uz je pkne dlouho= rok a více ja myslel treba server pul roku max..hledal jsem na foru v ofic ozn ale tam nic nenajdu...

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

DejwCZE ty servery ktere jsem uvedl byly jen priklad, ze obecne nejnovejsi servery jsou ty s nejvyssim cislem. Ja od zacatku hraji na jednom serveru a nikdy jsem nemel potrebu zacinat na jinem, takze v tomto ohledu konktretne o nejnovejsich serverech prehled nemam, ale pokud vim uz nejakou dobu se novy server nezakladal. Pokud bych mel hadat, tak nejnovejsi budou prave globalni servery, a pak nektere lokalni kde z daneho statu hraje velke mnozstvi hracu, napriklad Nemecko a Turecko, ty maji take hodne serveru. Nicmene v nejblizsi dobe se ani nove servery neplanuji, jelikoz je mnohdy problem zaplnit hraci ty stavajici.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

No nic, za vulgarni prispevky ktere jsem smazal, udelen ban a ujistuji te ze ty nam za nic neplatis.
    Nic vice k reseni, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.