neobdržený bonusový balíček

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem dutoschwarcz, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    Dnes večer se mi stál problém při placení Zdvojnásobovače za 50KČ, platil jsem přes paysafecard, všechno šlo snadno a tak jak by mělo kod byl přijat když jsem dal zaplatit tak vše to přijalo a z paysafecard byla odebrána částka 50kč, problém je v tom že na mém učtu se už neobjevil právě koupený předmět a nevím co mám dělat peníze mi to vzalo ale baliček jsem nedostal prosím vás o pomoc.

ID: 100009360
    Server: CZ3

2. Kristo

Kristo User

To bych spíš psal na podporu hry než na fórum

3. no pro odeslání problému na podporu jsem musel zadat seriové číslo a bylo mi řečeno že to se posíla na email z účtu paysafecard ten já ale nemám, tak se obrácím zde

4. Na každou platbu kterou provedeš ti přijde na tvůj registrační email potvrzení o platbě. Pokud potvrzení nemůžeš najít zkontroluj si spam a kapacitu schránky. Také je možné že balíček máš ale v bilanci se nezobrazuje, to se parkrát stalo mě. Zaplatil jsem dvojnásobek ale nezobrazoval se, přitom normálně fungoval.

5. nic mi právě nepřišlo žáden email :( , balíček jsem několikrát kontroloval a sbíral jsem i bez něho a opravdu ho nemám, peníze to vcuclo to bylo jedine nic víc žaden email žaden bonus nic :(

6. Belgam

Belgam Guest

Tohle je potreba resit na platebni podpore. Nevim kdo ti rekl ze se to posila nekam jinam. Pokud napises z uctu na platebni podporu, odpoved ti prijde na email co je na hernim ucte. Seriove cislo se zadava cislo PSC. Na kazde PSC mas 16 mistny kod a pak dalsi cislo, ktere je seriove dane karty. Podle toho dohledaji tvou platbu.

dutoschwarcz tohle ocenil(a).
  7. už jsem poslal :) děkuji belgame

8. |Oromë|

|Oromë| User

Tu to nemame ako riesit, musis dalej komunikovat s podporou.

Hrac odoslany na platobnu podporu, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.