Chyby neobdržený mechanismus

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by _Melmen_, Mar 2, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Melmen_

_Melmen_ User

Ahoj dnes okolo 00:30 som si kúpil do peta ´´Kombo mechanizmus opravy lode 3´´ a nič mi to nedalo, ale Uridium mi to zobralo... Chcel by som požiadať o vratenie uridia alebo danie mi tej veci.
    Ďakujem

Prepačte že to píšem sem ale na Forume sa neviem orientovať..

2. -baghira2-

-baghira2- User

Skús počkať na ranný reštart o 05:30h. Hádam sa Ti to, už potom správne pripíše.
    Je to divné, pretože už táto chyba mala byť opravená.
    Odkaz: aktualizacia-k-1-3-2018

Prekontroluj si ešte raz hangár a konkrétne hangár peta, či ho už tam nemáš.
    Respektíve si dokúp hocičo z hangáru a spätne pozri, či to tam už nemáš načítané.

Lepšie poradiť, bohužiaľ neviem.

Last edited: Mar 3, 2018
  3. Arya

Arya User

_Melmen_ Ahoj, jdi do inventáře, vyber položku „vztahující se k P.E.T“ a podívej se jestli tam mechanismus je. Pokud ano, tak projdi všechny lodě, jestli se nenachází v některé z nich. Jinak počkej do ranního restartu.

Téma jsem přesunula do vhodnější sekce a upravila název tématu. Vidím, že jsi tady nový, tak to si přečti Jak správně přispívat na forum ať příště víš... :)

-baghira2- likes this.
  4. Tomas91

Tomas91 User

Tak chyba asi nieje opravena lebo mne spravilo to isté včera 2.3. o 20:22 som kúpil mechanizmus C-GM2 strhlo my to uridium a mechanizmus doteraz nemám čakal som že to opraví ranny reštart ale nič,inventár niekolko krát skontrolovaný aj počítač prečistený.

5. _Melmen_

_Melmen_ User

Díky Arya jn na forume sa nevyznám :D. Stale nič mi neprišlo a v inej lodi by to byť nemalo pretože som to nikde nedaval ked mi to neprišlo.. mam oj obrazok že som to kupil.. [​IMG] [​IMG]
    ------
    Už to mam Diky :)

Last edited by moderator: Mar 3, 2018
  6. Arya

Arya User

_Melmen_: Jsem moc ráda, že je to v pořádku. :)
    Jinak obrázek na forum vložíš tak, že jej nejprve nahraješ na internet a teprve potom pošleš odkaz. Přečti si Jak vložit obrázek na forum, ať příště víš, jak na to ;)

Tomas91: Vidíš už také mechanismus v inventáři?

-baghira2- likes this.
  7. Tomas91

Tomas91 User

Teraz už došiel našiel už adresáta :)

8. Arya

Arya User

Tomas91, Tak to je dobře, že se mechanismus nakonec našel :)

Přeji všem pěknou hru.
    Vyřešeno, zamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.