nepripsani bonusu

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by rychlesipy, Feb 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rychlesipy

rychlesipy User

ahoj dnes mi to nepripsalo denni bonus 1000 sepronu cz-2 me [​IMG]67036119.dekuji za informace- nevim proc na druhem ucte co mam takove problemy nemam jen me to zlobi zde.

nemam tam nic a stejne mi to nejde pripsat a nepripsalo

Last edited: Feb 11, 2018
  2. Arya

Arya User

rychlesipy: Podívej se, zda nemáš v lodi CPU, které by ti seprom vložilo do generátorů.

-baghira2- likes this.
  3. -baghira2-

-baghira2- User

rychlesipy Nefunguje Ti to preto, lebo ho nemáš nastavené
    v Nastaveniach. V hre ozubené koliesko vpravo hore. Pod Gameplay musíš
    vyhodiť odškrtnutie políčka Aktivovat automatické vylepšení zbraní pomocí CPU výskumu.
    Následne uložiť. To je k tomu, dúfam, že už všetko.

Naposledy, keď som to aktivoval, jeseň 2016. Som bol nemilo prekvapený, že mi to ničí
    promérium a hádže ho do štítov alebo rýchlosti. Tak som si to zrušil.

Pozri si vlastné Nastavenia priamo v hre. Myslím si, že je to jeden zo spôsobov, ako to vyriešiť. ;)

Last edited: Feb 11, 2018
  4. Arya

Arya User

rychlesipy: prosím neodpovídej editací prvního příspěvku. Jestliže je pod tvým příspěvkem, příspěvek někoho jiného, tak svou odpověď napiš do dolního okna pro odpovědi. Jinak si toho nevšimneme. :)

Podívej se do deníku, zda tam máš záznam o bonusu. Pokud ano, měl bys ho obdržet.
    Neposílal jsi seprom do lodě? Je možné, že jsi měl v lodi seprom ze skylabu a seprom z denního bonusu ti k němu přibyl, jen sis to neuvědomil.

-baghira2-: řešíme denní bonus, ne funkčnost CPU ;)

-baghira2- likes this.
  5. Spea

Spea User

Ahoj, včera 15.2. mi to nepřipsalo donní bonus LF4
    [​IMG] 80272829

6. Borat

Borat User

Ale pripisalo. Pripisalo ti ju o 5:03.
    LF-42018-02-15 05:03:01

7. bodlina001

bodlina001 User

Ahoj. I mně včera za 15 den nebyl připsán bonus LF4. V deníku je psáno, že bonus za 15den je připsán, ale v inventáři další LF4 není. Dnešní, za 16den přišel bez problémů okamžitě. Předchozí nevím, opravdu to pokaždé nesleduji. Děkuji za odpověď.

8. Spea

Spea User

V inventáři nebylo připsáno, prošel jsem i všchny lodě, taky nic, je to za poslední rok podruhé, co mi nebyla LF4 připsána.

9. Arya

Arya User

U denního bonusu byl zaznamenán problém s boostery, je možné že se týká i dalších předmětů. Nezbývá než počkat na opravu.

Zodpovězeno, zamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.