Neprislo mi uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Spαcє•Τђε•Łєgєηd_†_, 26/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcel by som sa spytat,ze preco mi neprislo uridium ,vcera ked bol mega happy hour som si poslal 2 sms a ziadne uridium mi neprislo.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Spαcє•Τђε•Łєgєηd_†_ a dostal jsi zpetnou sms s potvrzenim o platbe? Penize ti za sms strhlo?

3. ano prisla mi sms ,ale uridium mi nepripisalo

4. Korben

Korben User

5. pepouch

pepouch User

Zdravím,já včera poslal 5 SMS,v 19:50 byla odeslána poslední.Všechny mi došli,ale až v 0:15.
    Myslím ale,že s tím nejde nic dělat,dával bych vinu operátorovi O2.
    Ahoj pepouch
    cz2

6. Korben

Korben User

pepouch Nevieme kto mal akého operátora, ale jedinú odpoveď môže dať asi platobná podpora.

7. AlfaRomeo

AlfaRomeo User

Zdravím,
    mám to podobně, pricetlo se mi jen 2x 7.500u
    přitom sms zaslané 19:09 a 19:16.
    Tohle bude problém platebni podpory, jen si neumí přiznat chybu.
    Chtěl bych na ně nejaky email klidne i telefoni číslo.
    Bylo mi řečeno, že jsem neposlal sms včas přitom mam screenshot z telefonu.

Hezký zbytek dne Alpha

8. TRIXT

TRIXT User

AlfaRomeo: Jediný způsob jak komunikovat s platební podporou je přes kontaktní formulář. Buď proklikneš tlačítko "?" a klikneš na "Podpora" a poté zvolíš problémy s platbou, nebo použiješ následující odkaz: https://ssl.bigpoint.net/paymentsupport/?fromgame=1

Osobně si myslím, že dle tvé poslední věty jsi již napsal. Můžeš zkusit kontaktovat i svého operátora.

9. |Oromë|

|Oromë| User

AlfaRomeo Platobna podpora za nic nemoze, ak platba prisla neskoro, tak problem bude asi u operatora. Skusal ho niekto kontaktovat? Ocividne nie...

Hned tu obvinujes BP a nemas to nicim podlozene.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  10. jasne vyhovorit sa na operatora,ja som si sms posielal kratko po 20 hodine ,to ze mi prislo 3700 uridia o 22 hodine je mi zbytocne a ked tak malo mi prist 7400 uridia lebo som posielal 2 sms zbytocne to budem riesit lebo uridium aj tak nedostanem a mam operatora orange a vsimol som si ze viaceri maju stymto problem a pochybujem ,ze vsetci ti maju zleho operatora . Sorry za trochu neroznu reakciu..ale aj tak dik za vase odpovede

11. Korben

Korben User

Spαcє•Τђε•Łєgєηd_†_Nikto sa na nič nevyhovára. Uridium je na účet pripísané okamžite po prijatí platby. Pokiaľ BP neeviduje platbu, tak nemôžu nič pripísať. V BP predsa nemôžu vedieť kto si počas MHH poslal a kto nie. Pre nich je smerodajný čas prijatia platby.

Tak že chyba buď u operátora, alebo u spoločnosti ktorá sprostredkuje platobný prevod cez audiotextovú službu.

12. Luki744

Luki744 User

Stejny problém 3x sms po 19 hodině, přičteno jen 3x 7500 U po 22 hodine, operatorem jak ctu tak to nebude. mám Mobil-CZ

13. Korben

Korben User

Tak ešte raz.
    Operátor > audiotextová služba > BP .

Pokiaľ platba neprebehne, tak BP uridium nepripíše. Tak že sťažnosti by mali smerovať na danú službu.

14. pepouch

pepouch User

Mě sice přišlo uridium pozdě,ale boostr mi naskočil normálně,tak si počkáme na další MHH a je to vyřešené.
    Nemá cenu se trápit a rozčilovat kvůli telekomunikacím.

15. Kubino

Kubino Guest

Ak máte nejaký problém s platbou a chcete ho riešiť, uvádzajte prosím čas kedy vám prišla potvrdzovacia SMS prípadne si nastavte v telefone SMS o doručení správ ... pretože čas, kedy ste to vy odoslali je nanič. Rozhodujúce je kedy tretia strana (spoločnosť zabezpečujúca SMS platby) dodá peniaze BP. Screen z telefónu teda podpore moc nepovie, ona vidí v systéme kedy sa peniaze doručili k BP. Sťažnosti potom smerovať na spoločnosť čo sprostredkuje platby ;)

16. Kubino promiň, ale závěr tvé odpovědi je trochu nefér. Ví někdo, co to je za společnost? Asi ne. Každopádně s ní žádný hráč nemá smluvní vztah - ten má se svým operátorem a s BP. Naopak, pokud platby přeposílá ta zprostředkovatelská společnost pozdě, měl by to řešit právě BP - on s ní smluvní vztah má.
    Něco jiného je, pokud zpoždění způsobuje operátor.

17. Kubino

Kubino Guest

PetriCZech™ tak isto fér ako tu niekto píše, že sa vyhovárame. Payment je vec, čo nevidí ani žiaden adminsitrátor komunity, na to sú zvlášť ľudia - platobná podpora. Ja viem, že formulár tam je ako je, ale kedže nemáme k tomu prístup nemáme to ako overiť. Neviem čo je na tom nepochopiteľné. BP nevie, či je problém u sprostredkovateľovi alebo v operátorovi, ak príde platba neskôr. Samozrejme, že sa môže vyžadovať preverenie ale nie, ak to nahlásia 3 ľudia a SMS pošle 1000 ľudí :) V takomto prípade, či sa to páči alebo nie, hráčov odošleme na platobnú podporu lebo to je maximum čo môžme urobiť.

Btw. a to je práve ono, neviem kde sa čo opozdilo, avšak ako píšem, všetci píšu časy poslania SMS čo je na 2 veci a nikto čas spätnej SMS či potrvrdení o doručení, to je potom ťažko.

PS: mala by to byť spoločnosť Boku.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/15
  18. Já to samozřejmě chápu, že vy Admini a Modi do plateb nevidíte a nemůžete zasahovat. Jen jsem chtěl poukázat na to, že hráč, který se s tímhle problémem setká, vlastně nemá moc šancí ho vyřešit. A jestli jde o řádově "pár" hráčů, jejichž platba příjde až po skončení MHH a tím pádem dostanou jen standardní množství Uridia - no osobně si myslím, že by BP nezruinovalo jim ten trojnásobek připsat. Spokojený zákazník by měl být cílem i pro BP.

Ale to je jen můj názor, navíc já už jsem pomocí SMS dlouho neplatil a před tím jsem se naštěstí s žádným problémem nesetkal. Zřejmě dobrej operátor :D

pepouch a *SATKO* tohle ocenili.
  19. Korben

Korben User

Pre BP je podstatný čas prijatia platby. Ak platba prišla po časovom limite, tak je pripísané uridium bez bonusu. Uridium je pripisované systémom , tak že mimo MHH , systém bonus nepridá. Platobná podpora tak tiež vidí len čas platby, tak že napíšu že je všetko v poriadku. Ostatné už napísal kolega.

pepouch tohle ocenil(a).
  20. pepouch

pepouch User

Ahoj,já to zkusil zase včera a jediný co se stalo,že mi operátor strhl za 5 premium 10.60 kč
    Tak budu zase raději platit kartou,tam nikdy problém nebyl.
    Můj názor je asi takový,že O2 v tom má vždy chaos.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.