Neprislo mi uridium

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Spαcє•Τђε•Łєgєηd_†_, Mar 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ja mam O2 a platby mi naskocia do 2. minut aj ked posielam 5 x zasebou rychlo 5 sms.

2. kiklop81

kiklop81 User

Ja som poslal kontaktny formular. Bigpoint my odporucil aby som sa spojil so svojim mob.operatorom ze on my dodatocne zrusil sms. Spojil som sa a mam pisomne vyjadrenie ze u nich je vsetko v poriadku. Nic my nestornoval a ze sms si zuctoval bigpoint.Ja im teda odporucam aby sa stretli oni a dali to do poriadku. Je nas viac a to znamena aj vela euro. Kde asi tak skoncili. Mozno by to bolo dobre medializovat.

3. Korben

Korben User

kiklop81 Bráni ti niekto ? Tak to medializuj. Ak si platbu realizoval, peniaze ti boli strhnuté a prišlo ti aj potvrdenie o platbe, tak uridium si musel za tú SMS dostať , no neviem prečo sa tu ozveš až teraz,to je ako výkrik do tmy. Ak platba prišla až po MHH, tak si prípadný bonus dostať nemohol. Popísalo sa tu k tomu dosť a tu to nevyriešime.
    Ak chceš medializovať, tak medializuj, ak si chcel riešiť, tak okamžite.

Uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.