Neprišlo uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Noovik, 14/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Noovik

Noovik User

Čauko , prepáčte že otravujem , ale potrebujem poradit . Zakúpil som si baliček za 1,99 € ktorý by mal dávať každy deň 10 000 uridium . (ja som si toho kupil viac) Kamarát mi tvrdil že to chodí každý týždeň a už čakám týždeň aj niečo , a stále mi to neprišlo prosím , poraďte prečo.Ďakujem

2. Kubino

Kubino Guest

A tu je problém hneď v interpretácii balíčku, treba pozorne čítať:
    To znamená, že raz za týždeň dostaneš 10 000 urídia, nie každý deň ako uvádzaš. Preto sa tento balíček voči MHH neoplatí a skôr si si mal kúpiť urídium počas MHH. Dostal si teda na účet 10 000 urídia? Ubehlo 7 dní od núkupu?

Btw. písal si vo svojom profile tak viem, že si týchto balíčkov kúpil viac. Koľko si ich kúpil a koľko urídia ti bolo pripísaného? Nájdeš to v bilancii.

3. Noovik

Noovik User

kupil som ich dokopy 14 v piatok 2 , to som hned dostal 20 000 a v sobotu 12 a aj vtedy som dostal 120 000 a odvtedy uz ubehol tyzden a nic som nedostal :/

4. Kubino

Kubino Guest

V tom prípade je to fajn, dostal si čo si mal 14 x po 10 000 urídia = 140 000 urídia.

Dostal si čo si mal, len si zle pochopil balíček, ono ti to dá 10 000 urídia a koniec, preto hovorím, že skôr kupuj urídium počas MHH :)

5. Noovik

Noovik User

ahaaa , veľmi ďakujem , ale je to škoda (pre mňa) :D

6. Kubino

Kubino Guest

Nemáš za čo, rád som pomohol (či už s balíčekom alebo zakladaním tém) a kedykoľvek sa obráť na fórum znovu :)

Nabudúce teda počas MHH kupovať hej, získaš viac urídia za rovnaký peniaz.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.