Chyby Neviditelná loď

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by jan42, Dec 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jan42

jan42 User

Zdravím, nevíte někdo co s tím ? nejde mi ani odlogovat a když to vypnu křížkem a zapnu tak ej to stejné

-baghira2- likes this.
  2. =Marvin=

=Marvin= User

jan42 zajímavé, s tímto jsem se ještě nesetkal. Zkoušel jsi i warp? Případně zkus promazat zavřít prohlížeč a promazat cache. Také sem můžeš vložit svoje ID na kontrolu zda je to problém jen zobrazení nebo přímo na účtu.

-baghira2- likes this.
  3. jan42

jan42 User

Tak jsem zkusil změnit hangár (loď) protože warp nešel a normálně mě to hodilo na tu jinou loď potom už vše fungovalo :eek: takže vyřešeno ale bylo to zajímavé...

-baghira2- likes this.
  4. -baghira2-

-baghira2- User

Mě se to též někdy vyjímečně přihodí. Řeším to na herní mapě v pravém horním rohu stlačením x.
    Tím zruším celou herní mapu. Pak už jenom na hlavní stránce, jdu přes lodní denník, pak zase hlavnní stránka.
    Potom se to již podaří, většinou načíst normálně.

A pokud nepomůže ani to. Pak odpojím router, vypnu web, restartuji komp. A pak to již, jde obnovit.
    Vyjimečně restartuji komp. i vícekrát, pokud by již nic jiného, opravdu nepomáhalo.

5. Warden

Warden User

Jen malá poznámka. Na videu je vidět, že hlavní stránka nemá spojení se serverem, příčinu bych tedy hledal spíše v Internetu.

Jinak považuji za vyřešeno

LOCK

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.