Neviditelná loď

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ölümek, 26/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ölümek

Ölümek User

Dobrý večer,

chtěl bych náhlasit chybu ve hře. Lítám na neviditelné lodi, kdy mi je vidět pouze můj nick. Zde posílám screen: http://prntscr.com/6lmr5n . Poraďte mi prosím co s tím dělat, docela mě deprimuje že nevidím svou loď, připadám si jako fantom :D
    ------------------------
    Právě jsem zkusil warpnout a chyba se týká zlaté vegy (Lightinga) a proto žádám o opravu prosím

Naposledy upraveno: 26/3/15
  2. Nejsi jediny aj na GE7 tak stretavam kazdu druhu lod :) Je im vidno len stihacky a meno.

3. *MILIMETR*

*MILIMETR* User

Cz-1-stejný problém,nezobrazují se ani porty.

4. Mám dotaz budou i golíci neviditelní? Jestli ano datum asi nevíte co?

5. Kristo

Kristo User

Tak co jsem zjistil tak není vidět jen zlatá Vega

6. Ölümek

Ölümek User

*ILoveYou*1 ty jsi mimo chlapče, to je bug :D koukal jsem na to, vše kromě zlaté vegy je vidět normálně ;)

*ILoveYou*1 tohle ocenil(a).
  7. Zlatou vegu nemám :D prosím BP o neviditelnou lod třídy goliath se spektrumem server GE1 a ID 77597681. Děkuju ( jak já se tak těším) nebudu potřebovat ani mask

8. Pre menej inteligentných ľudí,ide o chybu zobrazenia designu lightning.Ak má hráč zvolený design lightning,tak mu ho nezobrazí,nejedná sa o "neviditeľnú loď.

Kuchařík tohle ocenil(a).
  9. Ölümek

Ölümek User

10. |Oromë|

|Oromë| User

Problem bude asi vsade, prave som stretol jednu taku vegu na GE7. :)

Ide len o zobrazovaciu chybu, hrac sa da normalne nakliknut a znicit.

11. GE3 to isté ....

12. pepouch

pepouch User

cz 2,taky zlatá vegeta,jen letouny,zase nějaké vzrůšo,kdyby nebylo těch bugů,neměli by sme o čem psát

Kuchařík tohle ocenil(a).
  13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nahlášený problém se zobrazováním zlaté vegy by mě být opraven, už nějakou dobu lze opět vidět loď normálně.
    Tím pádem nevidím nic více k řešení, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.