Nezmyselný chat ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem matlakos, 22/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlakos

matlakos User

Zdravím týmto by som chcel otvoriť debatu o nezmyslom chatu.

Dnes ráno v hodinách o 9:36 začal nadávať na rodinu každému hráčovi ktorý písal do chatu pod Menom Filip_SvK.

Ako každý slobodný a normálny človek som napísal vlastný názor.

"Za nadávky na rodinu a horšie veci banujú ale za pravdu a vlastný názor banujú na chatu 1h až 30dní alebo napríklad za napísanie Bug....Point""

Nasledovne v hodinách 10:07 som dostal ban na 30 dní že vraj **** a iné vynechávanie slov netolerujeme a že robím si posmieváčky z adminov , prepáčte ale v pravidlách nepíšu že nemožne vyjadriť vlastný názor ako to je naozaj (čítal som v podmienkach).

Týmto som nechcel nikoho uraziť , chcel som len poukázať nato že rozumný ľudia šu potlačovaný.

Ďakujem , z pozdravom Daniel Jurek (Matlaku)

2. CaesaR_16

CaesaR_16 User

mne sa stalo to že som si urobil srandu z druheho učtu a tiež som dostal ban na 30 dni a sral som nato lebo ževraj som vimienal učet/predaval učet :D

3. Gahan

Gahan Guest

Uncle tohle ocenil(a).
  4. Korben

Korben User

Chat nieje nezmyselný, nezmyselné je to, čo tam píšete.

Urazil ťa niekto ? Máš možnosť to nahlásiť.
    Máme tu nejaké pravidlá a bud ich budeš dodržiavať , alebo budeš dostávať ban na chat.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.