Nezmyselný chat ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by matlakos, Aug 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. matlakos

matlakos User

Zdravím týmto by som chcel otvoriť debatu o nezmyslom chatu.

Dnes ráno v hodinách o 9:36 začal nadávať na rodinu každému hráčovi ktorý písal do chatu pod Menom Filip_SvK.

Ako každý slobodný a normálny človek som napísal vlastný názor.

"Za nadávky na rodinu a horšie veci banujú ale za pravdu a vlastný názor banujú na chatu 1h až 30dní alebo napríklad za napísanie Bug....Point""

Nasledovne v hodinách 10:07 som dostal ban na 30 dní že vraj **** a iné vynechávanie slov netolerujeme a že robím si posmieváčky z adminov , prepáčte ale v pravidlách nepíšu že nemožne vyjadriť vlastný názor ako to je naozaj (čítal som v podmienkach).

Týmto som nechcel nikoho uraziť , chcel som len poukázať nato že rozumný ľudia šu potlačovaný.

Ďakujem , z pozdravom Daniel Jurek (Matlaku)

2. CaesaR_16

CaesaR_16 User

mne sa stalo to že som si urobil srandu z druheho učtu a tiež som dostal ban na 30 dni a sral som nato lebo ževraj som vimienal učet/predaval učet :D

3. Gahan

Gahan Guest

Uncle likes this.
  4. Korben

Korben User

Chat nieje nezmyselný, nezmyselné je to, čo tam píšete.

Urazil ťa niekto ? Máš možnosť to nahlásiť.
    Máme tu nejaké pravidlá a bud ich budeš dodržiavať , alebo budeš dostávať ban na chat.

Little_Tali likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.