Chyby Nezobrazovaní věcí u lodě.

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ~~~ŠTΞMBΛ~~~, Jun 12, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý den. [​IMG]62491242 Server CZ 2

Mám takový měnší a dost zásadní problém dne 12.6 v noci kolem 01:00 jsem si měnil vybavení přez "Přesunout systém" z lodě G-Šanpion (TURK) na Sentinel-Artic po té mi vybavení zmizelo vybavení je vidět v hangáru sekci uživatel ale není vidět u žádné lodě co mám v hangáru po pravé straně....poté jsem vyčistil všechny lode dal jsem "odstranit konfiguraci" u všech lodí co mám dostupné a zase nic...Tak jsem napsal na podporu jestli to není chyba v zobrazovaní tam mě napsali že tam todle neřeší a že jsi mám zajít sem proto tady píšu a otravuji vás.

Takže zhrutí.

Vyabení se zobrazuje v sekci hangár-uživatel.

Ale když najedu na jakou koliv lod co mám koupenou nikde není.

Děkuji za rady a odpovědi.

Last edited: Jun 12, 2016
  2. *SATKO*

*SATKO* User

Konfiguracie v lodi su 1,2 odstranil si v lodiach obe ?

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  3. Ano prosím obě 2 konfigurace u všech lodí co mám dostupné.

4. *SATKO*

*SATKO* User

ešte vyčisti cache prehliadača,dnešnú historiu ,odstran cookies súbory,skús ccleaner a ozvi sa ako to dopadlo

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  5. To už mi napsali s podpory po té jsem vyčistil PC restartoval a zas vyčistil přihlásil se na ůčet a také nic v hangaru uživatel se ukazuje ale u žádné lode v pravo ne.

6. *SATKO*

*SATKO* User

je potrebne odstranit dnešnú historiu prehliadač,ozubene koliečko na odstranenie konfi. je potrebne použit v 1 aj 2 konfiguraciu lode aj ked sa na prví pohlad vidi že tam nič nie je.Ešte raz prejdi všetky lode,takto som dnes hladal hellstormove delo a našiel som.Ale odstrán konfi všetkých lodí ,ved to tam potom nahádžeš

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  7. Vše jsem udělal znovu jako otrok a stejnak tam nic není stále v uživatel se to zobrazuje u žádné dostupné lodě ne.

8. *SATKO*

*SATKO* User

Uvažujme v užívatelovi veci máš t.z. že ich stále vlastníš,len ich niečo blokuje.Aký používaš prehliadač ?

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  9. Gogle chrome,Mozila fire fox, Internet Explorer Microsoft Edge ani na jednom to není.

a Mám Win 10

10. *SATKO*

*SATKO* User

vieš,volakde ti visí informacia o polohe tých predmetoch,preto znovu zmaž konfi v G-Šanpion a vymaž historiu v tých prehliadačoch

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  11. udělal jsem to u každé 10x a vymazal jsem 5x hitorii.

12. *SATKO*

*SATKO* User

ako mažeš historiu ?

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  13. přes Ccleanr a pčez ctrl+H vymazat hostorii (na prohlížeči)

14. *SATKO*

*SATKO* User

v Mozille skús :nástroje-možnosti-súkromie-vymazat aktualnu historiu (stačí dnešnú a odstranit súbory cookies

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  15. Nepomhlo kašlu na to kašlu na celouh hru všechno majk rozbitý nic nefunguje loučím se už jim nepošlu ani korunu děkuju tobě za rady podpora k nezaplacení. čáu

16. Jaaj najviac milujem hracov ktori hned vsetko vzdavaju.... Este ani jeden mod sa nevyjadril tak pockaj moze ti pomoct...

~~~ŠTΞMBΛ~~~ likes this.
  17. stačí jak se vyjádřila podpora :)

18. *SATKO*

*SATKO* User

~~~ŠTΞMBΛ~~~nezúfaj,ved sa to hadam nejako utrasie,sú všelijake zmeny chybička sa lahko vlúdi

19. Ešte je tu možnosť, že sa ti to po reštarte opraví.

20. STalo se mi to v 1 v noci a po raním restartě se nic nestalo.

Thread Status:
Not open for further replies.