Nezobrazujici se barva letounu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sirpierre*, 22/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sirpierre*

Sirpierre* User

Dobrý večer, mám dotaz ohledně:

-Chyba u zobrazení Design letounů Beacon

Poznám na mapě, že já nebo nepřítel má design na letounu?
    Ano, pokud lítáš se zapnutými letouny, změní se barva a design letounu, na kterém je toto provedení. Pokud máš letouny vypnuté, změní se barva písmene označující letouny nad tvou lodí na zářivě žlutou. ( to jest v FAQ )

Mne se letouny nezobrazují barevně a mám je pouze bíle místo žluté je možné, že je chyba někde v metrixu na straně BP? Provedl jsme veškerou nutnou údržbu a změnil i prohlížeč ale stále nic. Dále jsme si zkoušel hrát s nastavením tobrazení letounu a také nic.

2. Korben

Korben User

Nemáš ich len v jednej konfigurácii ?

3. Sirpierre*

Sirpierre* User

Ahoj Korbene.

Designy mám v obou ale má to fungovat i na jedné, zkoušel jsme teď nasadit havoc a ten se zobrazuje ale Beacon ne. Podotýkám jedná se o vypnuté letouny a pouze o zobrazení ( IIIIIII ) není v té žluté. Jinak fungují.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Musim dat autorovy za pravdu, akurat som to narychlo skusil. Stihacky sice idu normalne, no samotne pismenka sa nezmenia a ostanu biele.

Neviem ci to nahodou nesposobili nove halloween dizajny alebo pridanie novych nastaveni na zobrazovanie stihaciek.

5. Sirpierre*

Sirpierre* User

Děkuju Orome, za testík :)

Koukám, že vše ostatní funguje Havoc, Herc, a ještě ty nove oranžové ale teď jsem koukal, že asi dalším 5 hráčům to taky nefunguje.
    Mám to někam ohlásit, nebo to můžu nechat na tobě? :)

6. Korben

Korben User

Hlásiť to nikam nemusíš. Spracujeme hlásenie a chybu nahlásime.

7. Ak to urobí mne tak stačí len prehodiť na 2. konfu a potom späť na prvú a je to :)

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. O.K. Sorry nechcel som :) ... vlastne chcel ale len som napísal k tomu niečo o čom som myslel že je to ten problém pretože sa niečo podobné stalo aj mne myslím že na to je fórum dávať sem aj svoje názory tak sa ospravedlňujem za ten svoj :)

10. |Oromë|

|Oromë| User

!W!A!N!T!E!D! Staci si precitat par postov vyssie a je jasne o co ide.

Ty si tu len spomenul to, ze po nahodeni dizajnov sa graficky ako keby vymazu a nezobrazuju, tam staci len relog a prehodenie konfy, no toto je nieco ine. Konkretne pismenka v Beacon dizajnoch sa nemenie a ostavaju bielej farby.

11. Aha pardon neviem asi som bol trochu mimo chcel som pomôcť myslel som že je to ten problém. Moja chyba zle som čítal. Prepáč |Oromë|

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neuzval, neaktuální téma uzavřeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.